ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Στο πόδι οι κάτοικοι στην Μαυροπηγή Πτολεμαΐδας - Πιθανό πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση στην χώρα από το ρήγμα...


 




Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι στον οικισμό Μαυροπηγή στην Πτολεμαΐδα στο νομό Κοζάνης από το ρήγμα που πλησιάζει προς τον οικισμό.Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚΑΪ Τώρα», ο πρόεδρος του οικισμού Σπύρος Μήτρου είπε ότι έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ρωγμές στα σπίτια αλλά και..
καθιζήσεις. Επανέλαβε πως το ρήγμα πλησιάζει τον οικισμό και πως εντοπίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, τυχαία σε αγροτική περιοχή όταν έπεσε ρόδα αλωνιστικού μηχανήματος μέσα σε αυτό.
Τον προβληματισμό του για την εξέλιξη του ρήγματος της Μαυροπηγής εξέφρασε ο Νομάρχης Κοζάνης Γιώργος Δακής που επισκέφθηκε χθες την επίμαχη περιοχή και τόνισε την ανάγκη λήψης μέτρων για την ασφάλεια των κατοίκων αφήνοντας αιχμές εναντίον της ΔΕΗ και της λειτουργίας της. Ο Γιώργος Δακής δήλωσε ότι η Ν. Α σε συνεργασία με τη ΔΕΗ και άλλους επιστημονικούς φορείς θα παρακολουθεί το ρήγμα χωρίς να κρύβει την ανησυχία του για το ενδεχόμενο τεράστιας κατολίσθησης που μπορεί να δημιουργήσει μείζον πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση της χώρας.
ΣΚΑΪ - ερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου