ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

«Η προσφυγή σε εκλογές θα ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας

 









Ανοιχτή πρόσκληση προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν το ασφαλιστικό-εργασιακό νομοσχέδιο απευθύνει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής». Επιμένει στην ενότητα των αριστερών δυνάμεων, ζητεί άμεσα εκλογές και κατηγορεί τη ΝΔ για...
καιροσκοπισμό. Αναφερόμενος στους «πρώην» της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φώτη Κουβέλη τους καλεί να τοποθετηθούν εάν είναι υπέρ ή κατά της απεμπλοκής της χώρας από τις δεσμεύσεις του μνημονίου. Αν ναι τότε «πολύ γρήγορα θα βρεθούμε σε κοινούς αγώνες και ίσως η αποχώρησή τους από το κοινό μας σπίτι αποτελέσει μια μικρή παρένθεση», επισημαίνει.

Κάνει λόγο, επίσης, για τα «υποστυλώματα του πολιτικού συστήματος» τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η ανακύκλωση του πολιτικού σκηνικού για τη δημιουργία τεχνητών υποστυλωμάτων έχει κοντά ποδάρια. Το παλιό, ακόμα κι αν φοράει τη μάσκα του καινούργιου, δεν ξεγελά. Έχει περιορισμένες δυνατότητες και αντοχές».

Ο κ.Τσίπρας ρίχνει τα βέλη του στην κυβέρνηση λέγοντας πως «δεν αντέχει για πολύ ακόμα με αυτές τις επιλογές και με την κοινωνία απέναντι. Ο πολιτικός της χρόνος έχει ήδη εξαντληθεί». Χαρακτηρίζει, μάλιστα, την προσφυγή στις εκλογές ως μια «φυσιολογική εξέλιξη».

Καλεί επίσης τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ «να ακούσουν τη φωνή της συνείδησής τους και όχι αυτή της κομματικής πειθαρχίας» και να καταψηφίσουν το ασφαλιστικό-εργασιακό νομοσχέδιο. «Έχουν ιστορική ευθύνη. Τους καλούμε ανοιχτά να την αναλάβουν. Να μην καταδικάσουν τις επόμενες γενιές και να προστατέψουν το Σύνταγμα», τονίζει.

Ο Αλέξης Τσίπρας ρίχνει τα πυρά του και στη ΝΔ. «Η ΝΔ είναι κατά του μνημονίου όχι από ιδεολογία, αλλά από καιροσκοπισμό. Έχει μια σαφή δεξιά ατζέντα για την έξοδο από την κρίση, η οποία έχει ως αντικειμενικό σκοπό την αποκατάστασης της κερδοφορίας και όχι της απασχόλησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου