ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Οι πρώτες απολογίες από τη νομαρχία Γρεβενών για τα κτηνοτροφικά δάνεια «μαϊμού»


http://img.protothema.gr/648AB8CC8244E1AA489630895A1A717E.jpg
Ενεργοποιήθηκε από την πλευρά της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, μετά την κλήση σε απολογία του διευθυντή της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Γρεβενών,...
για το θέμα των παράτυπων χορηγήσεων βεβαιώσεων για κτηνοτροφικά δάνεια, που διέταξε ο Νομάρχης Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης. Την ίδια ώρα καλούνται για εξέταση στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και άλλα στελέχη της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχαν και άλλες παραλείψεις ή παρατυπίες στη χορήγηση των βεβαιώσεων.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του πορίσματος της έρευνας, που έγινε με Εισαγγελική εντολή από την πλευρά της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, διαπιστώθηκαν παρατυπίες στοιχείων που αφορούν τις βεβαιώσεις που δόθηκαν σε σχέση με τα μητρώα των κτηνοτρόφων της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας. Το θέμα των παράτυπων χορηγήσεων βεβαιώσεων για τη λήψη κτηνοτροφικών δανείων κατήγγειλε στην Εισαγγελία κτηνοτρόφος του νομού Γρεβενών, ο οποίος διαπίστωσε ότι τα δάνεια ελάμβαναν από την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος άτομα που δεν είχαν καμιά σχέση με την κτηνοτροφία. Από έρευνα που έγινε από πλευράς της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος φέρεται ότι 96 άτομα από τα 201 που πήραν τέτοιες βεβαιώσεις είχαν παραποιημένα στοιχεία. Συνολικά τα 96 αυτά άτομα «εξασφάλισαν» δάνεια ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, τη στιγμή που τα νόμιμα δάνεια ξεπέρασαν μόλις τις 650 χιλιάδες ευρώ. Μάλιστα διαπιστώνεται ότι μέλη ίδιας οικογένειας πήραν ξεχωριστές βεβαιώσεις για το ανώτατο ποσό των 28.000 ευρώ. Ήδη τα πορίσματα και οι καταγγελίες βρίσκονται στα χέρια του Εισαγγελέα Γρεβενών για τις περαιτέρω διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου