ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Απάντηση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Εταιρείας «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» κ. Αναστασίου Μουρατίδη στην Επιστολή του Νομάρχη Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη

 http://www.xblog.gr/wp-content/uploads/2008/11/egnatia-odos.jpg






Ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης με αφορμή την καθυστέρηση παράδοσης στη κυκλοφορία του Κόμβου του Ταξιάρχη είχε στείλει επιστολή με ημερομηνία 1 Ιουλίου 2010 στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας «Εγνατία Οδός Α.Ε.» κ. Αναστάσιο Μουρατίδη με την οποία ζητούσε να λυθούν... τα όποια προβλήματα καθυστερούν την παράδοση του έργου. Στην απάντησή του προς τον κ. Νομάρχη ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας «Εγνατία Οδός Α.Ε.» κ. Μουρατίδης αναφέρει μεταξύ άλλων:
« η κατασκευή του Ανισόπεδου Κόμβου Ταξιάρχη, που δεν προβλεπόταν στον αρχικό σχεδιασμό της αρτηρίας, υλοποιείται προς ικανοποίηση αιτημάτων της κοινωνίας του Νομού Γρεβενών και των τοπικών φορέων. Ήδη έχουν αποδοθεί σε κυκλοφορία, από τον Δεκέμβριο του 2009, οι κλάδοι Γ και Δ (έξοδος-είσοδος στην κατεύθυνση Γρεβενά- Θεσσαλονίκη), ενώ οι υπολειπόμενες εργασίες βρίσκονται σε φάση περαίωσης και αναμένεται να αποδοθεί σε κυκλοφορία ο πλήρης κόμβος μέχρι τα τέλη Ιουλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου