ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Αυτοί "έφαγαν" τον Μπάμπη Λαζαρίδη και τον Γεράσιμο Μαυράκη!...- Πως οι αστυνομικοί "έδεσαν" τους ενόχους για τα "επώνυμα" συμβόλαια θανάτου - Ξεκινούν οι διώξεις


 









Τα αιματοβαμμένα κομμάτια του παζλ που οδηγούν στην εξιχνίαση των πληρωμένων συμβολαίων θανάτων και των στυγερών δολοφονιών τεσσάρων επιχειρηματιών, που συγκλόνισαν το πανελλήνιο τα τελευταία χρόνια, κατάφεραν να συλλέξουν με ιδιαίτερη προσοχή και μεθοδικότητα οι διωκτικές αρχές! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, μετά από περίπου δυόμισι χρόνια ερευνών, βρήκαν την άκρη του νήματος και...
ξετύλιξαν το κουβάρι που τους οδήγησε στους πληρωμένους δολοφόνους, αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς των δολοφονιών του Μπάμπη Λαζαρίδη, του Αλέξανδρου Κοσμόπουλου, του Γεράσιμου Μαυράκη και του Γιώργου Αναγνωστόπουλου.

Και τα τέσσερα θύματα είχαν μπει στο στόχαστρο πληρωμένων δολοφόνων για 30 έως και 100.000 ευρώ το «κεφάλι». Εναντίον τους είχαν σημειωθεί αρκετές απόπειρες δολοφονίας κατά το παρελθόν, αλλά πάντα γλίτωναν την τελευταία στιγμή. Η τύχη τους όμως εξαντλήθηκε όταν υπογράφτηκε το τελευταίο συμβόλαιο θανάτου που τους ήθελε άμεσα νεκρούς. Οι εκτελεστές είχαν ακριβείς οδηγίες και έτσι οι παγίδες θανάτου στήθηκαν σε Βούλα, Ιερά Οδό, οδό Πειραιώς και Γαλάτσι. Ολοι μέσα σε διάστημα δυόμισι ετών γαζώθηκαν από σφαίρες ακόμη και μέρα μεσημέρι, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών που έντρομοι έτρεχαν να γλιτώσουν από τις ριπές των Καλάσνικοφ. Ολο αυτό το διάστημα οι άνδρες της Ασφάλειας σταδιακά διέσχιζαν τους δαιδαλώδεις διαδρόμους στον λαβύρινθο του κυκλώματος που βρισκόταν πίσω από τα τέσσερα στυγερά εγκλήματα και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Τελικά, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες και να ρίξουν άπλετο φως στις υποθέσεις που βύθισαν στο πένθος τέσσερις οικογένειες. Μάλιστα, ήδη σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τριών σεσημασμένων κακοποιών, οι οποίοι για χρόνια ολόκληρα απασχολούσαν και εξακολοουθούν να απασχολούν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις εκβιασμών και άλλα σοβαρά αδικήματα που διαπράχθηκαν κάτω από τον σκοτεινό αθηναϊκό ουρανό.

Ολα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, τα οποία αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κατατεθούν στον εισαγγελέα, μαρτυρούν ότι πίσω και από τα τέσσερα ειδεχθή εγκλήματα που έπνιξαν με αίμα τους δρόμους της Αθήνας και προκάλεσαν σοκ και ανατριχίλα σε όλη τη χώρα βρίσκεται γνωστός κακοποιός, ο οποίος εκτίει πολυετή ποινή φυλάκισης σε σωφρονιστικό κατάστημα. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται μέσα από τις φυλακές να έδωσε εντολή στους στενούς του συνεργάτες να πληρώσουν αδρά επαγγελματίες εκτελεστές προκειμένου να βγάλουν από τη μέση όσους έστεκαν εμπόδιο στα φιλόδοξα σχέδιά του: να ελέγχει όλη τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Μάλιστα, αν και έγκλειστος, αυτή τη στιγμή μπορεί και διακινεί ένα τεράστιο δίκτυο από «μπράβους», οι οποίοι εκτελούν κατά γράμμα τις διαταγές του και εισπράττουν για λογαριασμό του τα «ενοίκια» από την προστασία των νυχτερινών μαγαζιών και όχι μόνο. Οι αστυνομικοί έχουν «δέσει» ακόμη δύο άτομα, στενούς συνεργάτες του ηθικού αυτουργού, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για διάφορα αδικήματα και ήταν γνωστοί για τη συμμετοχή τους σε ομάδες μπράβων που τρομοκρατούσαν ολόκληρο τον Πειραιά. Τις επόμενες ημέρες, ή ακόμη και ώρες, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θα αποστείλουν τη δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος με τη σειρά του θα ασκήσει ποινικές διώξεις για κακουργήματα.

Πρώτος στη λίστα ο Αναγνωστόπουλος Στις 10 Ιουνίου του 2009 το πανελλήνιο πάγωσε όταν στις 4.20 το μεσημέρι δύο πληρωμένοι εκτελεστές περικύκλωσαν τον 36χρονο επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Γιώργο Αναγνωστόπουλο την ώρα που έμπαινε στην καφετερία που διατηρούσε στην οδό Βεΐκου 109, στο Γαλάτσι, και άδειασαν πάνω του ένα Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι 9 mm.

Ο άτυχος επιχειρηματίας μόλις είχε αποβιβαστεί από το αυτοκίνητό του και έμπαινε στο κατάστημα για να συναντήσει τον τραγουδιστή Αλέκο Ζαζόπουλο και τον μουσικοσυνθέτη Πάνο Καπίρη. Προτού καλά-καλά προλάβει όμως να πατήσει το πόδι του στο πεζοδρόμιο, βρέθηκε σε κλοιό θανάτου. Οι σφαίρες έπεφταν βροχή, ενώ ακόμη και οι στενοί συνεργάτες του που βρίσκονταν στην καφετέρια δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν. Στη συνέχεια οι δράστες έφυγαν τρέχοντας προς την οδό Ανδριτσαίνης, όπου επιβιβάστηκαν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο είχαν εντοπίσει περισσότερους από δώδεκα κάλυκες, ενώ αρκετοί ακόμη είχαν εξοστρακιστεί. Ο θάνατος του Γιώργου Αναγνωστόπουλου είχε συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ήταν εκτός των άλλων ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Νότες Live», στην Ιερά Οδό, όπου τραγουδούσαν οι κολλητοί του φίλοι Ελενα Γκρέκου και Αλέκος Ζαζόπουλος. Πριν από την εκτέλεσή του είχαν προηγηθεί ακόμη δύο απόπειρες δολοφονίας εναντίον του: μία στις 25 Μαρτίου του 2006 στο σπίτι του στην Καλογρέζα και μία στις 24 Φεβρουαρίου του 2008 στους Αγίους Αναργύρους.

Καρτέρι θανάτου στον Λαζαρίδη Στις 13 Δεκεμβρίου του 2008 άγνωστοι δράστες είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 13ης Δεκεμβρίου, έξω από ξενοδοχείο στη συμβολή της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Αλκυονίδων, στη Βούλα, οι δράστες που ήταν κρυμμένοι πίσω από θάμνους άνοιξαν πυρ κατά του 40χρονου επιχειρηματία, αλλά και της 31χρονης συντρόφου του, γνωστής τραγουδίστριας Αγγελική Ηλιάδη.

Το ζευγάρι έβγαινε από το ξενοδοχείο για να μεταβεί στο νυχτερινό κέντρο «Μούσες», ιδιοκτησίας του επιχειρηματία, στο οποίο τραγουδούσε η Αγγελική Ηλιάδη. Από τις σφαίρες των Καλάσνικοφ ο επιχειρηματίας έχασε επιτόπου τη ζωή του, ενώ η σύντροφός του είχε τραυματιστεί από σφαίρα στο πόδι και στο άνω χείλος. Ο ιατροδικαστής είχε μετρήσει στο πτώμα του άτυχου άνδρα έξι σφαίρες σε στήθος και κοιλιά. Οι αστυνομικοί από το σημείο της δολοφονίας είχαν μαζέψει περισσότερους από είκοσι κάλυκες, ενώ αρκετές σφαίρες είχαν καρφωθεί και στο πολυτελές τζιπ του ζευγαριού. Η κηδεία του Μπάμπη Λαζαρίδη είχε γίνει στην Καβάλα, όπου συντετριμμένοι οι στενοί συνεργάτες του είχαν ορκιστεί πάνω από τον τάφο του ότι θα προστάτευαν τη σύντροφό του και το ανήλικο παιδί τους.

Delete στον Κοσμόπουλο για παλιούς λογαριασμούς Στις 8 Νοεμβρίου του 2008 ένα ακόμη πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου είχε εκτελεστεί στο κέντρο της Αθήνας και ένας ακόμη επιχειρηματίας, ο Αλέξανδρος Κοσμόπουλος έχανε τη ζωή του. Σύμφωνα με την Ασφάλεια, αλλά και δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού πλησίασαν το αυτοκίνητο του 47χρονου, που ήταν σταματημένο στο φανάρι στη συμβολή της Ιεράς Οδού με τη Θηβών, και άνοιξαν πυρ.

Οταν είδαν το αυτοκίνητο βαμμένο με αίμα και τον 47χρονο νεκρό στο τιμόνι, οι εκτελεστές ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. Ο Αλέξανδρος Κοσμόπουλος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για τρεις δολοφονίες, εκβιασμούς, ληστείες και άλλα αδικήματα και αποφυλακίστηκε το 2003. Μετά την αποφυλάκισή του δεν είχε απασχολήσει την αστυνομία, ενώ η δολοφονία του αποδόθηκε σε παλιούς λογαριασμούς. Σήμερα πια, μετά και την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας του, οι αρχές είναι σε θέση να γνωρίζουν τους ακριβείς λόγους και τα αίτια που οδήγησαν τον ηθικό αυτουργό στο να δώσει την εντολή εκτέλεσής του.

Οι χαριστικές βολές στον σύζυγο της Νένας Τον Οκτώβριο του 2007 νεκρός από τις σφαίρες πληρωμένων δολοφόνων έπεφτε στην οδό Πειραιώς 235, στον Ταύρο, ο επιχειρηματίας Γεράσιμος Μαυράκης, σύζυγος της δημοφιλούς ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου. Η δολοφονία του, που είχε προκαλέσει σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο, έλαβε χώρα στη 1.40 το πρωί του Σαββάτου της 20ής Οκτωβρίου, όταν δίπλα από τη μηχανή του σταμάτησε μια μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες στην οποία επέβαιναν δύο άτομα. Ο συνεπιβάτης έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί.

Τέσσερις σφαίρες καρφώθηκαν στο σώμα του και ο ίδιος σωριάστηκε νεκρός στο έδαφος. Ομως, ο εκτελεστής έπρεπε να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Ετσι, προτού αποχωρήσει κατέβηκε από τη μηχανή, πήγε πάνω από τον επιχειρηματία και του έριξε τρεις χαριστικές βολές. Οι αστυνομικοί εκτιμούσαν ότι ο Γεράσιμος (Μάκης) Μαυράκης ήταν σε «λίστα θανάτου» που είχε ανοίξει λίγους μήνες πριν μεταξύ ανθρώπων της νύχτας. Μάλιστα, στις 28 Ιουνίου του 2007 είχε δολοφονηθεί έξω από καφετέρια στην Καλλίπολη του Πειραιά και ο κουμπάρος του, Γιώργος Αυτιάς. Το θύμα είχε συλληφθεί το 2003 μαζί με τον Γιώργο Αυτιά και ένα ακόμα άτομο, καθώς κατηγορήθηκαν για συμμετοχή σε ομάδα εκβιαστών. Δεκατρείς μήνες πριν από τη δολοφονία του Μαυράκη άγνωστοι είχαν πετάξει χειροβομβίδα στο σπίτι όπου διέμενε με τη Νένα Χρονοπούλου, στην πλατεία Θεάτρου του Πειραιά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΪΒΑΖ, ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου