ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Έρχονται οι δημοσκοπήσεις του ΠΑΣΟΚ για τους υποψηφίους δημάρχους του νομού Γρεβενών


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjIUyy74WELMEd8VTaYjBusCP3EXApSNVXbZvXpIWNS7YqG7HI68q1RNoQGrPF91ItRDzP3Pdtf8N7h_DfbbO_oAPcwkkbUJL1HVZWmB95qUpcTuEU4oGQpZRGBbHovSsM9ihN9YIg0WYdS/s400/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%97%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3+4.jpg 





Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι δύο δημοσκοπήσεις από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ για τους υποψηφίους που θα πάρουν το χρίσμα για τους δήμους Γρεβενών και Δεσκάτης. Μετά και τη συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής, που έγινε παρουσία του...
βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γρεβενών, Θανάση Χαντάβα και των μελών του Εθνικού Συμβουλίου, Μαίρης Παπαγεωργίου, γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας και Λάμπρου Παλάντζα ,αποφασίστηκε σε καθένα από τους δύο δήμους να υπάρχουν δύο διεκδικητές για τη θέση του υποψηφίου που θα πάρει τελικά το χρίσμα. 
Για το δήμο Γρεβενών τα δύο ονόματα που θα διεκδικήσουν το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ θα είναι ο Τάκης Ζήσης και ο Γιάννης Παναγιωτίδης, καθώς απέσυραν τις υποψηφιότητες, τόσο ο Φώτης Μπαζάκας όσο και ο Χρήστος Γκατζήμας. Σε ότι αφορά το δήμο Δεσκάτης ο Νίκος Μίγκος, νυν δήμαρχος Δεσκάτης φαίνεται πως αυτονομείται μια και ξεκαθάρισε ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος είτε του δοθεί είτε όχι το χρίσμα. Επίσης από την πλευρά του ο Ανδρέας Νάζος, νυν δήμαρχος Χασίων ξεκαθάρισε ότι δεν αποδέχεται την ετεροπρόταση που του έγινε για να είναι υποψήφιος δήμαρχος του νέου δήμου Δεσκάτης, όπως επίσης ότι δε θα εμπλακεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στις δημοτικές εκλογές και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του κόμματος για όποια αξιοποίηση του στις περιφερειακές εκλογές. 
Έτσι για το γκάλοπ του δήμου Δεσκάτης απέμειναν δύο διεκδικητές του χρίσματος οι: Χρήστος Μπγιάλας, πρώην δήμαρχος Δεσκάτης και Κώστας Μυλωνάς, πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γρεβενών. Σε ότι αφορά το δήμο Δεσκάτης εκτός από τις δύο υποψηφιότητες από πλευράς του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του Grevenanews τα ψηφοδέλτια αναμένεται να είναι τέσσερα, αφού εκτός από τον υποψήφιο της ΝΔ αναμένεται και η αριστερά να έχει πλέον το δικό της υποψήφιο δήμαρχο Δεσκάτης, με δεδομένο ότι στην περιοχή αυτή έχει ένα μεγάλο δυναμικό ψηφοφόρων.
Τον ίδιο αριθμό υποψηφίων αναμένεται να έχουμε και στο νέο δήμο Γρεβενών, αφού εκτός από τον επίσημο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ υπάρχει και κινητικότητα στη δυτική πλευρά του νομού για ξεχωριστό ψηφοδέλτιο το οποίο θα προέρχεται κατά κύριο λόγο από το ΠΑΣΟΚ, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό για τη στάση που στο θέμα της απόρριψης του τρίτου δήμου. Βέβαιο θεωρείται το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, ενώ το "παζλ" συμπληρώνεται από την ανεξάρτητη τελικά υποψηφιότητα του νυν νομάρχη, Δημοσθένη Κουπτσίδη.

5 σχόλια:

  1. Δεν μας λες Αετέ, μπορεί να δούμε και υποψήφιους αυτούς που καταδίκασαν τον τρίτο δήμο;
    ΧΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ GREVENANEWS.GR, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ...Ε ΡΕ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΕΣ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Τ Α Κ Η Σ Ζ Η Σ Η Σ ΤΑΚΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ Τ ΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ; ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΤΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ Α Ν Ω ΝΥ Μ Α ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή