ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Κορυφώνεται η σύγκρουση των δύο κορυφαίων υπουργών, Δημήτρη Ρέππα και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με αφορμή την πολιτική στον χώρο των συγκοινωνιών και τα ελλείμματα των ΔΕΚΟ που ανήκουν στο υπουργείο Υποδομών

http://4.bp.blogspot.com/_BvOZg5qE7d8/SwFmGvZiTLI/AAAAAAAAEnc/IGuLl3hAXgs/s400/reppas.jpg 






Ο κ. Ρέππας... ξεσπάθωσε τη Δευτέρα εξαπολύοντας βολές και κατά συμβούλων στο γραφείο του πρωθυπουργού και κατά του ίδιου του κ. Παπακωνσταντίνου και διατύπωσε ανοιχτά τη διαφωνία του σ' ένα ενδεχόμενο σχέδιο ιδιωτικοποίησης των αστικών συγκοινωνιών.
Ο υπουργός Υποδομών είπε ότι "απαιτείται ένα πρόγραμμα... εξυγίανσης", τόνισε όμως πως "αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών, έτσι όπως δήθεν παρουσιάζεται". Και πρόσθεσε: "Δεν ξέρω αν το υπουργείο Οικονομικών ή κάποιο γραφείο πρωθυπουργού έχει κάποια τέτοια σύλληψη. Αν τεθεί υπόψη μας, εμείς θα δώσουμε ένα περήφανο όχι".
Ο κ. Ρέππας, όμως, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι ο υπουργός Οικονομικών, λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε παρέμβει στο θέμα της ΕΘΕΛ και με δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του ΜΕGΑ είχε καταστήσει σαφές πως το κράτος δεν μπορεί να εγγυάται τα ελλείμματα των ΔΕΚΟ.
Στρέφοντας τα πυρά του στον κ. Παπακωνσταντίνου, άφησε να εννοηθεί ότι ο υπουργός Οικονομικών πρέπει να δείξει αποτελέσματα στον πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής και όχι να τα βάζει συνεχώς με τους εργαζόμενους.
Οι αρχές του ΠΑΣΟΚ υπήρχαν πριν και θα υπάρχουν και μετά το μνημόνιο, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υποδομών και πρόσθεσε: "Δεν πρέπει να μας διαφεύγει, δεν μ' αρέσει και δεν θέλω γιατί είμαστε αυτή η κυβέρνηση να κουνάμε συνέχεια το δάχτυλο μας στους εργαζόμενους, στους μισθωτούς, στους δημόσιους υπάλληλους. Υπάρχει πλούτος σε αυτή τη χώρα που πρέπει να φορολογηθεί. Υπάρχουν άνθρωποι με πολύ υψηλά εισοδήματα που πρέπει να συνεισφέρουν στο δημόσιο ταμείο και αυτό πρέπει να γίνει πολύ πιο αποτελεσματικά. Εγώ δεν θέλω να κουνάμε το δάχτυλο στους εργαζόμενους γιατί θα μας κουνήσουν κι εκείνοι τα πέντε δάχτυλα ξέρετε πώς κάποια στιγμή".
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν θέλησε να απαντήσει στον κ. Ρέππα, ενώ κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών τόνιζαν "ουδέν σχόλιον".
Η σύγκρουση Ρέππα - Παπακωνσταντίνου κορυφώνεται την ώρα που η κυβέρνηση ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη στη Βουλή για το ασφαλιστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου