ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Νέο ρεκόρ gaming από έξι Ολλανδούς: 50 ώρες στο Play Station 3 ....

 






Έξι Ολλανδοί κατέκτησαν το παγκόσμιο ρεκόρ συνεχούς gaming και μια θέση στα ρεκόρ Guinness. Οι έξι παίκτες έπαιξαν Red Dead Redemption επί 50 ώρες σε ένα Play Station 3, χρησιμοποιώντας βάση TwistDock για να διατηρούν φορτισμένες τις κονσόλες τους συνέχεια. Οι έξι Ολλανδοί είναι οι αδερφοί Έντουαρντ και Μέικελ Λιστ,... ο Σβεν ντε Βρίς, ο Ρέντζο Μπος, ο Ρόμπι Έιγκερεν και ο Μάρσελ Γουάρντενμπουργκ. Η παράδοση του βραβείου έγινε από εκπρόσωπο των Ρεκόρ Guinness, που έσπευσε στην Ολλανδία από τη Βρετανία ειδικά για την περίσταση.

Το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ για gaming χωρίς διάλειμμα ανήκει στον Τσιραντάν Πατνάικ από την Ινδία, ο οποίος έπαιξε επί 40 ώρες και 20 λεπτά. Το ρεκόρ αυτό το κατέρριψαν εύκολα οι Ολλανδοί παίκτες.

Η απόφαση να συνεχίσουν το παιχνίδι, παρά την κούραση, ελήφθη ομόφωνα. Μάλιστα, καθώς το παιχνίδι προχωρούσε και περνούσαν οι ώρες, στήριζαν ο ένας τον άλλον. Εκτός από τη διεθνή αναγνώριση, οι έξι Ολλανδοί έλαβαν το ποσό των 1.000 ευρώ και έξι TwistDocks. «Οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν στο παιχνίδι ως αντίπαλοι αλλά έφυγαν φίλοι», επισήμανε ο Γκαζ Ντιβς από τα Ρεκόρ Guinness, εκφράζοντας παράλληλα τον θαυμασμό του προς τους παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου