ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

INTERPOL: Χιλιάδες παράνομα στοιχήματα

http://www.slap.gr/wp-content/uploads/pagkosmio_kypello_small.jpg







Η διεθνής αστυνομική υπηρεσία Interpol ανακοίνωσε ότι περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι συνελήφθησαν στην Ασία για παράνομα στοιχήματα σε μια επιχείρηση που είχε στηθεί κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου της Νότιας Αφρικής. Η επιχείρηση ανακάλυψης του δικτύου έγινε υπό το συντονισμό της Interpol και είχε ως στόχο της... τα παράνομα στοιχήματα για το ποδόσφαιρο που "συνδέονταν με συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος". Η αστυνομία κατέσχεσε περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια, που προέρχονταν από την παράνομη δραστηριότητα.

Αξιωματικοί από την Κίνα, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη και Ταϊλανδή συμμετείχαν στην εξάρθρωση του δικτύου και πραγματοποίησαν επιδρομές σε "σχεδόν 800 παράνομα γραφεία στοιχημάτων όπου διαχειρίζονταν στοιχήματα αξίας περισσοτέρων από 155 εκατομμυρίων δολαρίων", αναφέρεται σε ανακοίνωση της Interpol.

Η αστυνομία επίσης κατάσχεσε αυτοκίνητα τραπεζικές κάρτες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα στη διάρκεια της επιχείρησης από τις 11 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου.
ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου