ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του LEADER στο νομό Γρεβενών...

 








 Ποσό 80 περίπου εκατ. ευρώ θα διατεθεί από το πρόγραμμα LEADER για έργα περιφερειακής ανάπτυξης σε 17 νομούς της χώρας. Σύμφωνα με συμβάσεις που υπέγραψε η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κ. Μπατζελή με τοπικές αναπτυξιακές εταιρίες τα έργα LEADER...
θα γίνουν στους νομούς: Γρεβενών, Λευκάδας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς, Φλώρινας, Κυκλάδων, Ρεθύμνου, Χανίων, Λάρισας, Φωκίδας, Μεσσηνίας, Κορινθίας, Αρκαδίας, Αργολίδας,, Κέρκυρας, Ηρακλείου και Λασιθίου.
Τα έργα που θα εκτελεστούν αφορούν δράσεις για ανάδειξη των φυσικών και πολιτιστικών πόρων κάθε περιοχής, την εξασφάλιση προστιθέμενης αξίας των τοπικών ποιοτικών προϊόντων και τη δημιουργία υποδομών για την ανάπτυξη νέων τουριστικών δραστηριοτήτων.

Στο νομό Γρεβενών η Δημόσια Δαπάνη ανέρχεται στα 6.250.000 Ευρώ και ο συνολικός προϋπολογισμός: περίπου 11.000.000 Ευρώ. Η περιοχή εφαρμογής του τοπικού προγράμματος Προσέγγισης LEADER του Νομού Γρεβενών αφορά 5 Δήμους (35 Δημοτικά Διαμερίσματα), με συνολική έκταση εφαρμογής 1.296,30 km2 και πληθυσμό 18.454 κατοίκους. Το τοπικό πρόγραμμα στοχεύει στη δημιουργία διακριτής ταυτότητας, μέσω της παραγωγής προϊόντων ποιότητας, της ίδρυσης ανταγωνιστικών βιοτεχνικών μονάδων, του τουρισμού υψηλής ποιότητας και εναλλακτικών μορφών, της ενίσχυσης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας με έμφαση στους νέους και τις γυναίκες, της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας, της άρσης της εγκατάλειψης και απομόνωσης των ορεινών οικισμών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για τα τοπικά προγράμματα LEADER στις ιστοσελίδες: www.angre.gr (Αναπτυξιακή Γρεβενών Α.Ε.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου