ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ο ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Τούμπα μπροστά σε 8.000 φιλάθλους νίκησε την Παρτίζαν με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 5ο λεπτό ο Παπάζογλου...

 




 Ο «δικέφαλος» κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πρόσφερε θέαμα, ενώ στο μεγαλύτερο διάστημα διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα. Ο Λίνο επέστρεψε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και στα 62 λεπτά που αγωνίστηκε είχε καλή απόδοση.Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με... κεφαλιά του Παπάζογλου από σέντρα του Φιλομένο. Στο 36’ σε σέντρα σουτ του Μπαλάφα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της Παρτίζαν. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές που έγιναν συνετέλεσαν ώστε να πέσει ο ρυθμός του αγώνα, με αποτέλεσμα να λείψουν οι καλές φάσεις μπροστά στις εστίες των δύο τερματοφυλάκων.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς (62' Γλύκος), Σνάουτσνερ (75' Κωνσταντινίδης), Κοντρέρας (46' Τσιρίλο), Σαβίνι, Λίνο (62' Γεωργίου), Βιτόλο (46' Γκαρσία), Φωτάκης (62' Ιβιτς), Κουτσιανικούλης (62' Βιεϊρίνια), Μπαλάφας (46' Σορλέν), Φιλομένο, Παπάζογλου (62' Αθανασιάδης).
ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ: Ράντισα Ίλιτς (46' Ραντοσάβλιεβιτς), Μίλκοβιτς, Όστοϊτς, Στάνκοβιτς, Ίλιεφ (62' Μίγιτς), Στσέποβιτς (46' Μπάμποβιτς), Σμίλιανιτς, Λαζέφσκι (70' Μπράνατς), Γιοβάνοβιτς (73' Νάστασιτς), Σάσα Ίλιτς (46' Μπογκούνοβιτς), Νταβίντοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου