ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Αποκλεισμός σοκ του Ολυμπιακού, Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις... - Υπέφερε αλλά πέρασε ο Άρης...


 




Μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της ιστορίας του στα ευρωπαϊκά Κύπελλα έκανε ο Ολυμπιακός στο Τελ Αβίβ. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν ανέτοιμοι...
απέναντι σε μια ομάδα που θεωρητικά είναι κατώτερή τους και δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Μπορεί να έλεγε ο Έβαλντ Λίνεν ότι η ομάδα θα παίξει επιθετικά με στόχο τη νίκη και ότι δεν επρόκειτο να υπερασπιστεί το 2-1 του Καραϊσκάκη, όμως τελικά αποδείχθηκε ότι δεν μπορούσε.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε σε 90 λεπτά αγώνα ούτε μια ευκαιρία να δημιουργήσει και να κάνει αισθητή την παρουσία του στο «Μπλούμφιλντ». Η ομάδα ήταν ασύνδετη, με αποστάσεις στις γραμμές της, με παίκτες χωρίς φυσική κατάσταση και παντελή έλλειψη φαντασίας. Άμοιρος ευθυνών δεν είναι βέβαια και ο Λίνεν, ο οποίος χρησιμοποίησε τον Μοντεστό σε θέση δεξιού μπακ, με αποτέλεσμα η άμυνα των «ερυθρολεύκων» να… μπάζει σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Το γκολ που δέχθηκε στο 42ο λεπτό από τον Κολαούτι, ήταν αποτέλεσμα της τραγικής άμυνας που δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα.

Η κατάσταση κάπως βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος με την είσοδο των Τοροσίδη και Ιμπαγάσα, όμως και πάλι ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να κάνει αισθητή την παρουσία του. Δύο σουτ των Ρόμενταλ και Ντιόγο ήταν όλες κι όλες οι επιθετικές προσπάθειες των «ερυθρόλευκων», ενώ η είσοδος του Μήτρογλου στο παιχνίδι κάθε άλλο παρά βοήθησε τον Ολυμπιακό. Στον πρόσθετο χρόνο του αγώνα αποβλήθηκε ο Ντιόγο επειδή χτύπησε εκτός φάσης τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΣΚΟΡΕΡ: 42΄ Κολαούτι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λούκα Μπάντι (Ιταλία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μεντουντζανίν, Γκάφνι, 92’ Γέινι-Α. Παπαδόπουλος, Ζαϊρί, Μοντέστο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 92’ Ντιόγο

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Γιόσι Μισράχι): Στράουμπερ, Γκάφνι, Νιβάλντο, Στρουλ, Σαμπάν, Σιντιμπέ, Γιένι, Ιτζχάκι (80' Αβιντόρ), Ζιβ (85' Μαλούλ), Μεντούνγιανιν, Κολαούτι (69' Μπουζάλιο).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Έβαλντ Λίνεν): Νικοπολίδης, Μοντέστο (46' Τοροσίδης), Αβ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ντουντού, Μαρέσκα (70' Μήτρογλου), Ζαϊρί (57' Ιμπαγάσα), Ρόμενταλ, Όσκαρ, Ντιόγο.

Λίνεν: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Την ευθύνη για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού ανέλαβε ο Λίνεν, όμως υπεραμύνθηκε των επιλογών του. Ο Γερμανός δήλωσε σχετικά: «Είμαστε όλοι απογοητευμένοι που ο Ολυμπιακός δεν συνεχίζει στην Ευρώπη. Φυσικά ως προπονητής αναλαμβάνω την ευθύνη για την κακή εικόνα και τον αποκλεισμό».
Στη συνέχεια είπε ότι δεν ξεκίνησε τον Τοροσίδη γιατί ήταν ανέτοιμος και παράλληλα ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις. Όσον αφορά τον Χόλεμπας τόνισε, ότι τον προτίμησε από τον Ραούλ Μπράβο γιατί στα τελευταία παιχνίδια τα πήγε καλά. 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό – σοκ από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Μετά το Λίνεν παρελθόν θα αποτελέσει και ο Ντιόγκο. «Να μην γυρίσουν πίσω», φέρεται να είπε ο Μαρινάκης. Η επίσημη θέση της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πάνω στα νεύρα του ζήτησε από τον Γιάννη Μώραλη, με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία, να μείνουν οι Έβλαντ Λίνεν και Ντιιόγκο στο Ισραήλ! Κάτι τέτοιο φυσικά δεν μπορούσε να γίνει (υπάρχουν συμβόλαια) αλλά το σίγουρο είναι πως τόσο ο Γερμανός όσο και ο Βραζιλιάνος αποτελούν... ιστορία για τον Ολυμπιακό.
Ο Ντιόγκο έχει εξοργίσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο για την απαράδεκτη ενέργειά του στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τους Ισραηλινούς, όσο και για την αγωνιστική του παρουσία και αναμένεται να «τελειώσει», μαζί με τον Έβαλντ Λίνεν και τον 23χρονο είτε με κανονική μεταγραφή, είτε ως δανεικός, είτε ακόμα και με διακοπή συμβολαίου.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Το μήνυμα εστάλη"


Ο Γιάννης Μώραλης μετέφερε από το Τελ Αβίβ την επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον ντροπιαστικό ευρωπαϊκό αποκλεισμό.


Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:


"Αποκλειστήκαμε από υποδεέστερη ομάδα. Το μήνυμα εστάλη προς όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θεωρούμε τον αποκλεισμό κάτι άσχημο για εμάς γιατί θέλαμε πολύ τη συμμετοχή μας στους ομίλους. Η διοίκηση είναι έντονα προβληματισμένη και σκοπεύει να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις για την υλοποίηση των στόχων, που είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.


Είναι αυτονόητο ότι η απαράδεκτη ενέργεια του Ντιόγκο θα τιμωρηθεί ανάλογα. Υπάρχει έντονος προβληματισμός και για τη διαιτησία. Η κακή απόδοση από την πλευράς μας, δεν σημαίνει ότι έπρεπε να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση την Παρασκευή (6/8) με τον κ. Λίνεν.



ΑΡΗΣ...
 






Με την… ψυχή στο στόμα προκρίθηκε ο Άρης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) με τη Γιαγκελόνια στη Θεσσαλονίκη και πέρασε χάρη στην εκτός έδρας νίκη (2-1). Για τους «κίτρινους» σκόραρε ο Τσέζαρεκ (19’ και 75’ πεν.), ενώ τα τέρματα των Πολωνών σημείωσαν οι Μπούρκχαρντ (24’, 67').

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Άρη καθώς προηγήθηκε στο 19’ με τον Τσέζαρεκ και όλα έδειχναν ότι θα πέρναγε μια ευχάριστη βραδιά στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» επέβαλαν το ρυθμό τους, ενώ οι Πολωνοί προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να ισοφαρίσουν. Στο 24’ στάθηκαν τυχεροί, καθώς σε σουτ του Μπούρκχαρντ η μπάλα κόντραρε στον Ρονάλντο Γιάρο άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Σηφάκη. Οι παίκτες του Άρη επηρεάστηκαν από το γκολ που δέχθηκαν και οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο ως το τέλος του ημιχρόνου επιδιώκοντας με αξιώσεις να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο ως το 67’ όταν ο Μπούρκχαρντ με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο έδωσε το προβάδισμα με 2-1 στην Γιαγκελόνια καθώς η μπάλα στο σουτ του Πολωνού βρήκε στον Νάφτι και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 75’ ο Τσέζαρεκ έπεσε, έπειτα από διεκδίκηση στον αέρα με τον Σκέρλα και ο Ρουμάνος διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Τσέζαρεκ εκτέλεσε, ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε τον Άρη στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα τελευταία δέκα λεπτά ο Άρης έπαιξε με την φωτιά και πήρε την πρόκριση χάρη στις σωτήριες επεμβάσεις του Σηφάκη στις προσπάθειες των Γκροσίτσκι, Φρανκόφσκι και Χέρμες.

ΣΚΟΡΕΡ: 19', 75' πεν. Τσέζαρεκ - 24', 67' Μπούρκχαρντ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Nτεακόνου (Ρουμανία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τόχα, Κουλοχέρης, Σηφάκης-Σιντκί, Κούπιτς

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο (84' Κουλοχέρης), Γκιάρο, Λαζαρίδης, Ναφτί (78' Πρίττας), Κάλβο, Τόχα, Τσέζαρεκ, Κόκε, Μισέλ, Χαβίτο.
ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ (Μιχάλ Πρόμπιερτς): Σαντομιέρσκι, Σκέρλα, Κούπιτς, Γκροζίτσκι, Χέρμες, Σίντκουι (46' Κατσχελάν), Νοραμπουένα, Μακουσέφσκι (51' Φρανκόφσκι), Γκρζίμπ, Μπούρκχαρντ (83' Λάτο), Κιγιάνσκας.
ΕΝΕΤ -  NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου