ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ο Καιρός: Ζέστη και πολλά μποφόρ κυρίως την Τετάρτη...


 






Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και σήμερα Τρίτη, σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως μέχρι και 6 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα...
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, εντάσεως 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, όπου μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Για την Τετάρτη, η ΕΜΥ προβλέπει γενικά αίθριο καιρό, ενώ μόνο στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου