ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Μεγαλώνει το κίνημα κατά των διοδίων... - Διοργανώθηκε στα Τρίκαλα πανθεσσαλική σύσκεψη, όλων των επιτροπών αγώνα κατοίκων, πολιτών και εργαζομένων με θέμα «Διόδια; Δεν Πληρώνουμε!»...

Μεγαλώνει το κίνημα κατά των διοδίων 






Το κίνημα κατά των διοδίων «έχει αποκτήσει νέα δυναμική στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και οι χιλιάδες Θεσσαλοί που δεν πληρώνουν διόδια μπορούν να πολλαπλασιασθούν», τονίστηκε στη διάρκεια της εκδήλωσης. Όπως ειπώθηκε το «σύνθημά μας «Δεν πληρώνουμε»... είναι η δική μας απάντηση στις εταιρείες που σήμερα εκμεταλλεύονται ληστρικά και παράνομα τους εθνικούς δρόμους, λεηλατώντας το εισόδημά μας».
Επισημάνθηκε ότι «η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης που πληρώνουμε και πανάκριβα τέλη κυκλοφορίας και πανάκριβα διόδια», ενώ εκφράστηκε η αντίθεση και στην επιβολή νέων διοδίων στην Ε-65 και σε όλους τους υπό κατασκευή νέους αυτοκινητόδρομους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 11 Σεπτεμβρίου κομβόι της επιτροπής θα επισκεφθεί τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), με την απαίτηση να σηκωθούν όλες οι μπάρες και οι δρόμοι να είναι ελεύθεροι. Στη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης, στην οποία μετείχε αρκετός κόσμος, συγκροτήθηκε η Πανθεσσαλική Επιτροπή κατά των Διοδίων για τη συνέχιση του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου