ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του ΠΑΟΚ... - Με επιθετικό προσανατολισμό και το μυαλό στην άμυνα ο ΠΑΟΚ

http://asset.tovima.gr/assetservice/Image.ashx?c=15550108&r=0&p=0&t=0&q=100&v=1&s=1&w=1000 






 Υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Φενέρμπαχτσε για τον αποψινό (21.30, nova 1) πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Παίκτες και συνοδοί της τουρκικής ομάδας επιβιβάστηκαν σε δύο λεωφορεία μέσα στην πίστα... του αεροδρομίου «Μακεδονία» και αναχώρησαν για το ξενοδοχείο το οποίο κατέλυσαν. Παρά το ότι στην αίθουσα υποδοχής τούς περίμεναν τηλεοπτικά συνεργεία, η έξοδος της τουρκικής αποστολής (συνοδεύουν και δεκαπέντε δημοσιογράφοι) έγινε αθόρυβα λίγα λεπτά μετά τον έλεγχο διαβατηρίων.
Για τον αποψινό αγώνα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κ. Παύλος Δερμιτζάκης φαίνεται ότι έχει καταλήξει σε ένα σχήμα με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης και τους γρήγορους Αντρέ Βιεϊρίνια και Δημήτρη Σαλπιγγίδη στα άκρα. Πίσω από τον Μουσλίμοβιτς θα αγωνιστεί ο Βλάνταν Ιβιτς, με τους Βίκτορ Βιτόλο και Πάμπλο Γκαρσία να αποτελούν τους ανασταλτικούς μέσους.

Στο κέντρο της άμυνας φαίνεται ότι θα προτιμηθεί ο Στέλιος Μαλεζάς από τον Μπρούνο Τσιρίλο , με τον Πάμπλο Κοντρέρας να είναι ο παρτενέρ του.

« Οπως αντιμετωπίσαμε τον Αγιαξ, έτσι πρέπει να κάνουμε και με τη Φενέρμπαχτσε. Θα είμαστε πιο βελτιωμένοι, αφού δουλέψαμε πολλά πράγματα. Ξέρουμε ότι η Φενέρ είναι ομάδα με μεγάλους παίκτες, τεράστιο μπάτζετ, αλλά τις ομάδες δεν τις κάνουν τα λεφτά και τα ονόματα. Ξέρουμε ότι θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Θέλουμε το μηδέν στην άμυνα και κάποιο ή κάποια γκολ που θα μας βοηθήσουν στη ρεβάνς» τόνισε χθες ο κ. Δερμιτζάκης και πρόσθεσε: «Πρέπει να προσέξουμε κάποια πράγματα της Φενέρ και κάποιους παίκτες της, αλλά πιο πολύ μας νοιάζει το πώς θα παίξει η δική μας ομάδα. Σε αυτό το κομμάτι εγώ προσωπικά είμαι πολύ σίγουρος ότι θα πετύχουμε. Γι΄ αυτό άλλωστε έχω κατασταλάξει στην αρχική ενδεκάδα. Πρέπει να πιέσουμε για να δώσουμε έμφαση στην επιθετική λειτουργία μας, αλλά πρέπει να προσέξουμε την εστία μας σαν κόρη οφθαλμού για να έχουμε το μηδέν στην άμυνα».

Μαραθώνια συζήτηση Ζαγοράκη με συνδεσμίτες
Ιδιαίτερη σημασία έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θόδωρος Ζαγοράκης στη συμπεριφορά των οπαδών. Σε μαραθώνια συζήτηση που είχε προχθές με τους επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής (διήρκεσε ως τις πρωινές ώρες χθες) ζήτησε κόσμια συμπεριφορά «για να μπορέσουμε να πάμε κι εμείς στην Κωνσταντινούπολη». Στην ίδια συνάντηση τέθηκαν όλα τα θέματα επικαιρότητας. Από την αποχώρηση του κ. Φερνάντο Σάντος ως την παραίτηση του κ. Ζήση Βρύζα , το οικονομικό, τα χρέη, τη διαφήμιση στη φανέλα. Ο κ. Ζαγοράκης φέρεται να είπε ότι «ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα, έγιναν αλλαγές, αλλά η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει, ο ΠΑΟΚ θα κάνει πάντα πρωταθλητισμό» και απευθυνόμενος στους οπαδούς πρόσθεσε: «Να ξέρετε ότι, όσο υπάρχει αυτή η επαφή και μπορούμε να συζητούμε σε αυτό το κλίμα, ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα». Τέλος, δεσμεύθηκε ότι στο τέλος του μήνα ή το αργότερο στις αρχές του Σεπτεμβρίου θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα μιλήσει για όλα τα ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου