ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΑΟΥΣΑ - Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ 1-0 (1-0) - ΄Εμειναν άφωνοι όλοι με την απόδοση της Σειρήνας...

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
 
 
 
Κυριακή: 19-09-2010, ώρα: 16.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ...
Διαιτητής: Δημήτριος Δραγάτης (Χαλκιδικής)
Α΄Βοηθός: Χαράλαμπος Πασσαλής (Χαλκιδικής)
Β΄Βοηθός:  Στέφανος Δημητριάδης (Χαλικιδικής)
Παρατηρητής: Κλεάνθης Καραγεωργίου (Μακεδονίας)



Κέρδισε τις εντυπώσεις παρά την ήττα η Σειρήνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Δ΄Εθνικής Κατηγορίας. Στα πρώτα 35 λεπτά μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και ήταν οι φιλοξενούμενοι. Με σωστή αγωνιστική τακτική και άψογη κυκλοφορία της μπάλας η Σειρήνα έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο, έχασε ευκαιρίες και θα μπορούσε κάλλιστα να προηγηθεί στο 21ο λεπτό, αφού η κεφαλιά του Μπλάντου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσίγκου. 
Όμως ο ανελέητος νόμος του ποδοσφαίρου λειτούργησε και πάλι και η Νάουσα στην πρώτη της ουσιαστικά επίσκεψη στα καρέ του «παρατηρητή» ως τότε Τσακστάρα πέτυχε το νικητήριο τέρμα της συνάντησης. Η ψυχρολουσία για τους νεοφώτιστους ήταν εμφανής, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, ήταν καλύτεροι στη συνέχεια, είχαν δυο δοκάρια και τελικά πήραν την πολύτιμη γι΄αυτούς νίκη, δίκαια αν κάποιος κάνει ταμείο στη συνολική εικόνα του ματς.

7΄- Ο Τζερεμές από αριστερά τροφοδότησε τον Αναγνώστου, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Τσίγκος.
10΄- Ο Μπλάντος σέντραρε και ο Τζερεμές κατέβασε ωραία την μπάλα στον Ιωαννίδη που σούταρε δυνατά από ευνοϊκή θέση, για να περάσει η μπάλα λίγο άουτ.
21΄- Ο Ιωαννίδης εκτέλεσε φάουλ, κεφαλιά του Μπλάντου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Τσίγκου, ο Χ. Καραγιάννης πήρε την επαναφορά κι ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση να σκοράρει, υποδείχθηκε καλυπτόμενος λανθασμένα οφσαϊτ.
30΄- Λάθος του Λάμαρη εκμεταλλεύτηκε ο Χατζηβαρσάμης, που έβγαλε παράλληλη σέντρα για να πιάσει την προβολή ο Χριστάρας απελπιστικά άουτ.
36΄- Σουτ του Δουλγερίδη απέκρουσε ο Τσακστάρας και ο επερχόμενος Βλαχοδήμος με κοντινό πλασέ σημείωσε το 1-0.
38΄- Καλοχτυπημένο φάουλ του Τζερεμέ, κεφαλιά προς τα πίσω του Πίτου και παραλίγο αυτογκολ, αφού η μπάλα πέρασε σύρριζα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
41΄- Μεγάλη ευκαιρία για τη Νάουσα, όταν ο Τσακστάρας είπε όχι σε κοντινή προβολή του Χατζηβαρσάμη μετά από ασίστ του Αργυρίου.
50΄- Ο Χριστάρας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά για να πιάσει την κεφαλιά ο Χατζηβαρσάμης και η μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Τσακστάρα.
59΄- Πολύ καλό σουτ του Π. Μπόζιαρη δεν βρήκε στόχο.
75΄- Τετ-α-τετ ο Χατζηβαρσάμης μετά από εξαιρετική πάσα του Ζούρκου, ο Τσακστάρας όμως και πάλι δήλωσε παρών, αποκρούοντας σωτήρια σε κόρνερ.
86΄- Παράλληλη πάσα του Χριστάρα, προσποίηση του Βλαχοδήμου, η μπάλα κατέληξε στο Χατζηβαρσάμη που πλάσαρε για να βρει η μπάλα το δεξί κάθετο δοκάρι.
89΄- Μακρινό σουτ του Κλ. Κουκουτσέλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Κίτρινες κάρτες: Αργυρίου, Δουλγερίδης, Πίτος, Παπαστεργίου, Γκέτσιος, Λάμαρης

Εξαιρετική η διαιτησία του Δραγάτη (Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής) και του α΄βοηθού κ. Πασσαλή. Πάρα πολλές εσφαλμένες υποδείξεις του β΄βοηθού κ. Δημητριάδη.

ΝΑΟΥΣΑ (Βασίλης Αργυρίου): Τσίγκος, Χριστάρας, Περηφανόπουλος, Σταυρίδης, Πίτος, Δουλγερίδης, Παπαστεργίου (60΄Πετράκος), Αργυρίου, Χατζηβαρσάμης (90+ Κ. Παπαδόπουλος), Βλαχοδήμος (90΄Μανδάλης), Ζούρκος

Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Σαράντης Μπαλντούμης): Κ. Τσακστάρας, Θ. Φαλτάκας, Σ. Κυριακίδης (84΄Κλ. Κουκουτσέλας), Γ. Λάμαρης, Δ. Αναγνώστου (45΄Π. Μπόζιαρης), Στ. Τζερεμές (81΄Κ. Πολύζος),  Αβ. Ιωαννίδης, Γ. Τσιάτσιος, Δ. Γκέτσιος, Χρ. Καραγιάννης,  Χρ. Μπλάντος,


Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου