ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ - ΓΑΛΑΤΙΝΗ 1-1 (0-1) - Δείτε όλα τα αποτελέσματα...



http://www.periferiako.com/home_group_307.jpg


ΚΥΡΙΑΚΗ 19-9-2010
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Πρεμιέρα σήμερα στα γήπεδα του περιφερειακού πρωταθλήματος, με τον Πυρσό να υποδέχεται την γειτονική Γαλατινή, μία ομάδα που έχει εμπειρίες από προηγούμενα έτη στην κατηγορία αυτή...
Ο ανανεωμένος Πυρσός προβλημάτισε σήμερα με την απόδοσή του, απέναντι σε μία Γαλατινή που στήθηκε καλά με αμυντική διάταξη στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξε με αντεπιθέσεις, προηγήθηκε στο σκόρ με τον Γρεβενιώτη Κουτσομήτρο και για 90' ολόκληρα λεπτά κράτησε ανέπαφη την εστία της.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi2oU7rxgA0CrVyEaeNJlWptz2mH_d_2SmM8oB0tJuE8C-JKaeMNhKaraoy9SCCiHCIPl2S8bWUVm8cSEDfKaSDLhBmlekgURdik0kg5LuElVF9I-mQqZt42GeUJR467gObR9kLbQRQlUY/s1600/p-g2.JPGΟ Πυρσός καλύτερος στη διάρκεια του αγώνα, είχε τον πρώτο λόγο ενώ θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο στις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Η λύτρωση για τον Πυρσό στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Θοδωρή Χαραλαμπίδη να παίρνει τον πολύτιμο βαθμό της ισοφάρισης για την ομάδα του.
ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
α' ημίχρονο
14' σε οργανωμένη επίθεση του Πυρσού, ο Αλεξανδρίδης πλάσαρε τον Χατζή που απέκρουσε σε κόρνερ. Το κόρνερ που εκτέλεσε από δεξιά ο Κιζερίδης, η κεφαλιά του Σερέτη έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi4vHYM2sigBEtiPOeZyiCHgtk_UqulhlQCE8PZzjfwZnUtwfSD2LuzcC9oI50Jc57r_jzrBVBCsVLNcLgV1EKNLqLe1rfRU-NM4jgnKgdSYr-9lsRDaRT5_rvVPmUG5airJkfZ8T94dH0/s1600/p-g3.JPG20' με ατομική προσπάθεια του Κουτσομήτρου, ο οποίος πέρασε 3 παίκτες του Πυρσού, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Ρώση και έβαλε μπροστά στο σκορ την Γαλατινή στη μοναδική ευκαιρία που της δόθηκε στο α' μέρος 0-1.
23' καλή κεφαλιά του Β. Μαντζώλα, δεν βρήκε το στόχο που θα ήθελε.
25' καλό σουτ του Κιζερίδη, με διπλή προσπάθεια ο Χατζής σε κόρνερ.
40' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιζερίδη, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χατζή.

β' ημίχρονο
65' σουτ του Μυλωνά λίγο άουτ.
80' πλασέ του Ι. Τσιούκρα, πέρασε ελάχιστα άουτ.
85' καλό σουτ του Θ. Χαραλαμπίδη μπλόκαρε ο Χατζής.
90'+ στις καθυστερήσεις του αγώνα έγινε γέμισμα στην περιοχή της Γαλατινής, επικράτησε σύγχυση στην άμυνα της, ο Θ. Χαραλαμπίδης μπήκε στη φάση και την εκμεταλλεύτηκε όπως έπρεπε στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Χατζή. 1-1 τελικό αποτέλεσμα.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj2qdRIwb0y-03L4nfu0YPyXFWGGdRMO8_fGdHx57rBVjX3SOCB8pKyTvvuWaQaJ5bRnQhu2BPM4ef3DaEtCMa6X65y0PIL_Yp4KavYllcuaNU9s4ZXXluPXIUWqkPWQjCEqRGATjwNcTM/s1600/p-g1.JPG
Αρίστευσε η διαιτησία του: Α. Λυμπούδη, Ι. Παπαδόπουλου και Ν. Παπαευσταθίου του συνδέσμου Μακεδονίας.

ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ (Ι. Σαμαράς): Ρώσης, Αλεξανδρής, Μπόλος, Ασλανίδης (45' Πατίδης), Κοτζατίσογλου (55' Ελευθερίου), Σερέτης, Ευαγγελόπουλος (45' Θ. Χαραλαμπίδης), Δεληβάς, Αλεξανδρίδης, Κιζερίδης, Δούμας.
ΓΑΛΑΤΙΝΗ (Μ. Σαμαράς): Χατζής, Σταυρίδης, Παπαιωάννου, Τσιόρκας (45' Μπλιάγκας), Μυλωνάς, Μαντζώλας, Γκαραγκούνης (45' Καραμιχάλης), Ηλίας, Κουτσομήτρος (76' Ι. Τσιούκρας), Παπαρίζος, Χρ. Τσιούκρας.

ΥΓ ΑΕΤΟΥ: Συγχαρητήρια φίλε Kώστα για το ρεπορτάζ, αλλά δεν καταλάβαμε καλά, αφού ο ΠΥΡΣΟΣ (γράφεις), προβλημάτισε με την απόδοσή του, μετά πως είχε τον πρώτο λόγο στη διάρκεια του Αγώνα; 
Μήπως ήθελες να γράψεις: Προβλημάτισε ευχάριστα...
Αληθεύει ότι οι κατοικούντες στα  Επίσημα έβριζαν τις αρχές για την κατάντια τους;
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης Αγωνιστικής 



19/09



Πυρσός Γρεβενών-Γαλατινή Κοζάνης



1-1



>>



Εθνικός Κατερίνης-Αλεξάνδρεια



0-2



>>



Νάουσα-Σειρήνα Γρεβενών



1-0



>>



Νίκη Αγκαθιάς-Ολυμπος Λεπτοκαρυάς



1-1



>>



Μακεδονικός Φούφας-Λευκάδια Ημαθίας



1-2



>>



Σιάτιστα-Βατανιακός



0-0



>>



Κάστωρ ΑΟ-Αρης Λόφων



6-0



>>



Εθνικός Βατερού-Σβορωνος



0-0



>>



ΑΣ Πεντάβρυσου-Καστοριά



1-0

Βαθμολογία

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΣΕ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΛΙ ΚΑΘΑΡΗΣΕ ΒΑΤΟΛΑΚΚΙΩΤΗΣ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΗΤΑΝ. Η ΜΠΑΛΑ ΤΙΜΩΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ. Η ΓΑΛΑΤΙΝΗ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΕΞΥΠΝΑ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΛΟΝΤΑΣ, ΠΑΡΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ,,,,ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΙΩΠΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή