ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόστιμα σε 10 πρατηριούχους - Πωλούσαν σε διαφορετική τιμή από το πλαφόν...







Πρόστιμα σε 10 πρατηριούχους στην Αττική επέβαλε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου, καθώς διέθεταν καύσιμα σε διαφορετική τιμή από αυτή που ορίζει το πλαφόν που επέβαλε η κυβέρνηση για επτά ημέρες και από αυτή που δήλωναν στο Παρατηρητήριο. Οι πρατηριούχοι...
παραπέμπονται επίσης στον εισαγγελέα.Διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει πλαφόν, οι πρατηριούχοι προγραμματίζουν συγκέντρωση για τις 10 το πρωί της Τρίτης έξω από το υπουργείο Εμπορίου. Παράλληλα, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας θα συναντηθούν με το Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εμπορίου, Στέφανο Κομνηνό.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Άγγελος Τούντας τόνισε ότι είναι λάθος το όλο σύστημα και αυτό θα πρέπει να διορθώσουμε και πρότεινε να μπαίνει πλαφόν σε όλα τα στάδια.
Παράλληλα, χαρακτήρισε «σερίφη» τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Ντίνο Ρόβλια, λέγοντας ότι «ήρθε να λύσει σε τρεις ημέρες τα προβλήματα της αγοράς» και τον κάλεσε στην περίπτωση που βλέπει παράβαση του νόμου, να πάει στα διυλιστήρια.
«Δεν μπορεί ο λύκος να μιλάει για το λυκάκι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τούντας.
«Η κουτοπονηριά δε θα περάσει» δήλωσε στα Νέα της Τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ντίνος Ρόβλιας, και κάλεσε τους βενζινοπώλες να απαντήσουν γιατί την Παρασκευή πωλούσαν κάτω από το πλαφόν «και σήμερα ξαφνικά θυμήθηκαν ότι πωλούν πάνω από το πλαφόν που επέβαλε η κυβέρνηση».

Απέναντι στο ισχυρισμό της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών ότι χιλιάδες πρατήρια έχουν αγοράσει και αγοράζουν σε τιμές μεγαλύτερες από τις τιμές του πλαφόν, πληροφορίες του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας αναφέρουν ότι το 70% των πρατηρίων πουλάει τα υγρά καύσιμα σε τιμές χαμηλότερες του πλαφόν.

Παράγοντες του υπουργείου θεωρούν ότι ο ισχυρισμός των βενζινοπωλών δεν είναι αληθής, ενώ σημειώνουν ότι οι πρατηριούχοι έχουν το περιθώριο να συμπιέσουν το περιθώριο κέρδους τους καθώς περιλαμβάνονται εκπτώσεις στις τιμές που συμφωνούν με τις εταιρίες.

Από την πλευρά τους οι βενζινοπώλες υποστηρίζουν ότι το 15% των πρατηρίων έκλεισε λόγω του πλαφόν και προειδοποίησαν ότι θα παραδώσουν τιμολόγια και κλειδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου