VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Πίστεψε ότι είχε χάσει 17.000 ευρώ στο Internet και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει...


 






Τραγικές διαστάσεις για έναν ανήλικο κινδύνευσε να πάρει διαδικτυακό παιγνίδι ηλεκτρονικού τζόγου. Ο ανήλικος πίστεψε ότι έχασε 17.000 ευρώ και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Εντοπίσθηκε όμως από τον ψηφιακό έλεγχο της αρμόδιας Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού...
Εγκλήματος και μετά από ψυχολογική υποστήριξη που του προσέφεραν επέστρεψε σπίτι του χωρίς να πραγματοποιήσει την απειλή του.
Ο ανήλικος συμμετείχε σε διαδικτυακό παιγνίδι στο οποίο δινόταν η δυνατότητα στους παίκτες συμμετοχής σε ηλεκτρονικό τζόγο. Τα χρήματα όμως που πόνταραν οι παίκτες ήταν εικονικά.
Ο ανήλικος δεν κατάλαβε τους όρους του παιγνιδιού και πιστέψει ότι είχε χάσει 17.000 ευρώ, τα οποία θα έπρεπε να πληρώσουν οι γονείς του στη διαδικτυακή εταιρεία.
Μετά το σοκ που υπέστη, εγκατέλειψε το σπίτι του, αφήνοντας δυο χειρόγραφα σημειώματα με τα οποία εξηγούσε τους λόγους για την απόφαση του.
Από την έρευνα της αρμόδιας υπηρεσίας και μετά από την αξιολόγηση μηνυμάτων από ειδικούς ο ανήλικος εντοπίσθηκε και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Κλήθηκαν ψυχολόγοι, από την ΜΚΟ ΚΛΙΜΑΚΑ, οι οποίοι ανέλαβαν να στηρίξουν ψυχολογικά τον ανήλικο ο οποίος επέστρεψε σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου