ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ 2-1 (1-1) 1η αγωνιστική


A' κατηγορία ΕΠΣ Γρεβενών
Σάββατο 18-9-2010
Γήπεδο Βατολάκκου...
Ευχάριστο απόγευμα για την Α.Ε.Π. στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΏΝ, όπου έκανε την πρώτη της νίκη, σε αντίθεση με την ομάδα του πρώην προπονητή της Α.Ε.Π. Χρ. Λάλλο που παρατάχθηκε με πολλές βασικές ελλείψεις στην εντεκάδα, δεν άντεξε στην πίεση της γηπεδούχου ομάδας και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1.
 Καλύτερα τοποθετημένη η Α.Ε.Π. στον αγωνιστικό χώρο, είχε τον απόλυτο έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, με καλύτερη κυκλοφορία και κέρδισε δίκαια, ενώ το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις με την σωρεία χαμένων ευκαιριών κυρίως στην επανάληψη με την είσοδο του Γκορουμάνου που αγωνίστηκε με ελαφρύ τραυματισμό και μοιραίο παίκτη τον Ασλανίδη που αδυνατεί να σκοράρει.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, ενώ η γηπεδούχος Α.Ε.Π. χάνει την ευκαιρία να ανοίξει νωρίτερα το σκορ, με άστοχο χτύπημα πέναλτι στο 24' με τον Μελά.
Φάσεις και Γκολ
α' ημίχρονο 

4'  ο Ασλανίδης στην γρήγορη αντεπίθεση για την ΑΕΠ, σπάει στον Τσιούρη, η σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, το πλασέ του Κ. Παπαδόπουλου από κοντά μπλόκαρε ο Μπαράκας.
7' ο Τσιούρης έβγαλε πάσα στον Κ. Παπαδόπουλο, πάσα στον Μαγιάννη, σύγχυση στην άμυνα της Δήμητρας, με υπερένταση  τον τελευταίο αποδέκτη  να αδυνατεί να νικήσει τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.
17' φάουλ εκτέλεσε ο Μπαλντούμης γρήγορα στον Μπιζιώτα, το σουτ στην κίνηση, η μπάλα δεν του έκανε την χάρη, περνώντας ελάχιστα άουτ.
22' σέντρα του Ασλανίδη στην περιοχή, την κεφαλιά του Μελά εξ επαφής απέκρουσε ο Μπαράκας, ο Μαγιάννης την επιστροφή, πλασάρει με επιτυχία. Ο β' βοηθός στη φάση αυτή υπέδειξε σε θέση οφ σάιντ τον Μαγιάννη και το γκολ ακυρώθηκε.
24' Πέναλτι που κέρδισε ο Ασλανίδης, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μελάς, αλλά ο Μπαράκας απέκρουσε σε κόρνερ.
30' φάουλ που εκτέλεσε ο Ασλανίδης, έξυπνα κινήθηκε στην πορεία της μπάλας ο Ντεμάι και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μπαράκα 1-0.
38' καλό γυριστό σουτ του Σπυρόπουλου, δεν βρήκε στόχο όπως θα ήθελε.
39' αντεπίθεση για την Δήμητρα, ο Παπαγερίδης με δυνατό σουτ, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη.
41' η ομάδα της Δήμητρας ξαναμπήκε στο παιχνίδι, ισοφαρίζοντας σε 1-1, όταν ο Μπιζιώτας με καλή ενέργεια έβγαλε τη σέντρα στον Παπαγεωργόπολο και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Α.Ε.Π..
http://4.bp.blogspot.com/_gDwqKS6FoBc/SxoYN2N-S9I/AAAAAAAABds/r-kUtdWBmU0/s1600/AE+Pontion+Vatolakkou.gif
β' ημίχρονο
48' σωτήρια ο Αποστολίδης, βγάζει την Α.Ε.Π. από περιπέτειες, όταν μπλόκαρε εντυπωσιακά πριν του Μπιζιώτα, όταν αυτός ελίχθηκε επικίνδυνα  στην περιοχή.
52' καλό σουτ του Ασλανίδη, ελάχιστα άουτ.
61' με αριστερό μονοκόμματο σουτ του Καραπά, η Α.Ε.Π. σημειώνει και δεύτερο τέρμα 2-1.
72' με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Γκορουμάνος έβγαλε κάθετη πάσα στον Ασλανίδη, το σουτ που επιχείρησε σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπαράκα.
74' φάση καρμπόν, αυτή τη φορά με τον Μελά να τροφοδοτεί με κάθετη πάσα τον Ασλανίδη, το σουτ άστοχο καταλήγει άουτ.
80' πολύ καλή προσπάθεια του Μπιζιώτα, το σουτ πέρασε άουτ.
87' πάσα του Γκορουμάνου στον Ασλανίδη, για άλλη μια φορά ήταν άστοχος.
Πολύ καλή η διαιτησία από τον σύνδεσμο Γρεβενών: Καραλιόλιου, Δροβατζήκα και Ρότσικα.
Την κίτρινη κάρτα είδαν: Μπαλντούμης και Μπιζιώτας για την Δήμητρα, ενώ για την Α.Ε.Π. ο Σπυρόπουλος.

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: (Σ. Ανδρεόπουλος) Αποστολίδης, Τσιούρης, Ντεμάι, Σπυρόπουλος, Καραπάς, Κ. Παπαδόπουλος (81' Γεωργιάδης), Βάσως, Αγ. Παπαδόπουλος (77' Βουτσής), Μαγιάννης (45' Γκορουμάνος), Μελάς, Ασλανίδης.
ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Χρ. Λάλλος) Μπαράκας, Χαντάβας, Λάλλος, Δήλμας, Ντοβατζίδης, Μπαλντούμης, Τζημωρόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Χαρούνη, Μπιζιώτας, Παπαγερίδης.
Κώστας Ντίγκος 
Περισσότερα δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου