ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόσωπο υπεράνω υποψίας ήταν ο 29χρόνος ξενοδοχουπάλληλος από το Ηράκλειο που συνελήφθη από την Αστυνομία για τη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος δύο παιδιών, το ένα από τα οποία είναι βαφτιστήρι του! ..


 















Ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για βιασμό, αποπλάνηση ανηλίκων, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφία και τον παρέπεμψε σε ανακριτή. Η δράση του 29χρόνου τοποθετείται τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο. Λόγω της οικειότητας που είχε με τα παιδιά και την οικογένεια τους,..
ο 29χρόνος τα φιλοξενούσε στο σπίτι του ή τα επισκεπτόταν στο δικό τους δείχνοντας ιδιαίτερη αγάπη για αυτά, κάτι που ενίσχυε την εμπιστοσύνη της μητέρας του (είναι διαζευγμένη) στο πρόσωπο του.
Ο ξενοδοχουπάλληλος, επιχείρησε τον Ιούνιο να βιάσει αρχικά το 14χρόνο αγόρι το οποίο αντέδρασε και τον απέτρεψε ενώ τον Ιούλιο φιλοξένησε στο σπίτι του την 12Χρόνη την οποία βίασε. Σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε ασελγήσει και άλλες φορές σε βάρος των παιδιών τα οποία φωτογράφιζε σε άσεμνες στάσεις. Ο 29χρόνος συνελήφθη ενώ στο σπίτι του βρέθηκε πορνογραφικό υλικό αποθηκευμένο στον υπολογιστή του. Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε με εξετάσεις τον βιασμό του κοριτσιού. Ο κατηγορούμενος κρατείται μέχρι να απολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου