VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Κοζάνη: Σε σεξουαλικά κίνητρα αποδίδουν οι αστυνομικές αρχές την απαγωγή μιας 29χρονης...


 





Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, μεταξύ 4.30 έως 4.45 π.μ., η κοπέλα επέστρεφε από τη διασκέδασή της, κατευθυνόμενη στο αυτοκίνητο που είχε σταθμευμένο στο κέντρο της πόλης. Ένας άγνωστος δράστης, πιθανόν...
αλλοδαπός, ο οποίος την παρακολουθούσε, την εξανάγκασε με την απειλή πυροβόλου όπλου να μπει στο αυτοκίνητό της. Ο αδίστακτος δράστης που κάθισε στο κάθισμα του συνοδηγού, της πρόσταξε να οδηγήσει το αυτοκίνητο εκτός πόλης σε ερημική περιοχή, με προφανή σκοπό την σεξουαλική συνεύρεση. Όταν έφτασαν στην έξοδο της πόλης προς Πτολεμαΐδα, υπό την απειλή πάντα του όπλου, ο αλλοδαπός άνδρας είπε στην κοπέλα να κατευθυνθεί προς τα Κοίλα. Η 29χρονη δεν υπάκουσε και τότε τη χτύπησε στο πρόσωπο. Επιχείρησε μάλιστα ανεπιτυχώς να τη βάλει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Όμως το θύμα αντιστάθηκε, οπότε ο δράστης εγκατέλειψε χτυπημένη την κοπέλα σε απόμερο δρόμο, ενώ ο ίδιος έφυγε με το αυτοκίνητο σε άγνωστη κατεύθυνση.
Η παθούσα μεταφέρθηκε από οικείους της στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Σύμφωνα με τους γιατρούς η κοπέλα έφερε εκδορές στο πρόσωπο και κάκωση στην κάτω γνάθο.
Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το συμβάν, η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και σύλληψη του οπλισμένου αλλοδαπού. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο της παθούσας με τον οποίο διέφυγε είναι τύπου SUZUKI SWIFT, χρώματος πορτοκαλί, το οποίο αναζητούν οι αστυνομικοί στην ευρύτερη περιοχή.
Πάντως, αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι γιατί η κοπέλα προτίμησε να μετακινηθεί με το αυτοκίνητό της, ενώ το σπίτι της βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης. Αυτή ακριβώς η ενέργεια προβληματίζει τις αστυνομικές αρχές. Το βέβαιο είναι ότι αυτή η μετακίνηση έδωσε την δυνατότητα στο δράστη να μπει στο αυτοκίνητο και να ακολουθήσουν όσα ακολούθησαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο, καθώς η κοπέλα που πήγε και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, φέρεται να αναγνώρισε τον άνθρωπο που της έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο, σε μία από τις φωτογραφίες που της επέδειξαν οι αστυνομικοί. Ήδη χτες το απόγευμα είχαν εντοπιστεί ορισμένοι ύποπτοι, οι οποίοι επρόκειτο να προσαχθούν.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου