ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Ένα γκολ του Μπάλαμπαν στο 86ο λεπτό έδωσε τη νίκη με 1-0 στον Πανιώνιο επί του Άρη, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία των "κυανέρυθρων" σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης...

Οι Νεοσμυρνιώτες ήταν ανώτεροι από την ομάδα του Κούπερ, χάνοντας πολλές σπουδαίες ευκαιρίες για να "καθαρίσουν" από νωρίς το ματς...Από την άλλη, ο Αργεντίνος τεχνικός ανακάτεψε αρκετά την 11άδα του Άρη σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με συνέπεια οι παίκτες να μην μπορούν να αναπτυχθούν επιθετικά και να επιχειρούν το πρώτο τους σουτ στο 82ο λεπτό!
Εκτός των άλλων, οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 50ό λεπτό με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ναφτί με απευθείας κόκκινη κάρτα, για χτύπημα εκτός φάσης στον Μανιάτη.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τον Πανιώνιο στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Άρης προβλημάτισε, αφού για ένα ακόμα παιχνίδι στη Super League ήταν πολύ κακός.
Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού δεν είχαν πολλές ευκαιρίες, αφού μπορεί και οι δύο ομάδες να πίεζαν για το γκολ, όμως οι επιθετικές τους ενέργειες δεν είχαν αποτέλεσμα. Το μόνο αξιοσημείωτο ήταν ένα σουτ από τον Μανιάτη στο 2ο λεπτό, το οποίο όμως "καθάρισε" εύκολα ο Σηφάκης.

Ωστόσο, μετά το πρώτο 20λεπτο ο Πανιώνιος κυριάρχησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Η πρώτη σημειώθηκε στο 23', όταν ο Βαζ Τε (κορυφαίος για τους "κυανέρυθρους" στο πρώτο ημίχρονο) σέντραρε από δεξιά, με τον Σαλαλί να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, αλλά να μην καταφέρνει να νικήσει τον Σηφάκη, που απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Αλγερινού.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο Βαζ Τε και πάλι τροφοδότησε με ωραία κάθετη πάσα τον Κουμορτζί, που όμως απέναντι από τον Σηφάκη κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ, ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Άρη.

Στο 38ο λεπτό ήταν η σειρά του "συνήθη υπόπτου", Μπόσκο Μπάλαμπαν, να απειλήσει την εστία του Σηφάκη, αλλά ο διεθνής τερματοφύλακας μπλόκαρε εύκολα την μπάλα στο πλασέ του Κροάτη.

Μία ακόμα σημαντική ευκαιρία χάθηκε για τους "κυανέρυθρους" στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Λάτκα πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Κουμορτζί πήρε νέα κεφαλιά από κοντά, αλλά είδε την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη.

Ο Άρης ήταν ανύπαρκτος επιθετικά, αφού δεν δημιούργησε ούτε μία φορά πρόβλημα στην εστία του Μάχο, με τον Αυστριακό να έχει ρόλο θεατή στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολλά προβλήματα για τον Άρη. Ο Σηφάκης, που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, αντικαταστάθηκε από τον Μπαρέρο, ενώ μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β' μέρους, οι "κίτρινοι" έμειναν με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ναφτί.

Ο Τυνήσιος μέσος χτύπησε εκτός φάσης τον Μανιάτη, φάση που εντόπισε ο κ. Τριτσώνης, ο οποίος έδειξε το δρόμο των αποδυτηρίων στον Ναφτί.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Σαλαλί και τον Μπάλαμπαν στο 54' και το 58' αντίστοιχα. Από εκείνο το σημείο και για περίπου 20 λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους "κυανέρυθρους" να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην ανάπτυξή τους, αφού και οι Λαζαρίδης-Κουλουχέρης ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στην άμυνα.

Στο 80ό λεπτό και με την είσοδο του Κούκετς στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν, χάνοντας μία καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Βαζ Τε. Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα έκανε αισθητή την παρουσία του και ο Άρης, με το πρώτο του σουτ στο παιχνίδι, το οποίο έκανε ο Ρουίς, χωρίς όμως να ανησυχήσει τον Μάχο.

Στο επόμενο λεπτό, ένα σουτ του Χίκα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μπαρέρο, ενώ στο 87' ήρθε η λύτρωση για τον Πανιώνιο. Σε σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ο Ισπανός τερματοφύλακας έκανε την έξοδο για να μαζέψει την μπάλα, αλλά συγκρούστηκε με τον Κουλουχέρη, με συνέπεια να του φύγει η μπάλα από τα χέρια. Ο Μπάλαμπαν, που δεν είχε φανεί ιδιαίτερα σε όλο το παιχνίδι, καραδοκούσε και με πλασέ στην αφύλαχτη εστία έγραψε το 1-0.

Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγύριζαν για μία νίκη που έμοιαζε σίγουρη πλέον, αλλά λίγο έλειψε να βρεθούν στην "κόλαση", αφού στο 90' ο Ρουίς πήρε μία πολύ καλή κεφαλιά, με τον Μάχο να τινάζεται εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία και να γλιτώνει την ομάδα του από ένα βέβαιο γκολ.

Τελικά το 1-0 διατηρήθηκε για τους Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι πανηγύρισαν το πρώτο τους "τρίποντο" στη φετινή σεζόν.

Διαιτητής: Σ. Τριτσώνης
Βοηθοί: Σ. Τρύφωνας, Δ. Τάτσης
Κίτρινες κάρτες: Μπάλαμπαν, Μανιάτης - Κουλουχέρης
Κόκκινη κάρτα: Ναφτί (50')
Συνθέσεις
Πανιώνιος (Στόρε): Μάχο, Μανιάτης (64' Χίκα), Λάτκα, Βαρό, Σαλαλί (78' Κούκετς), Κουμορτζί, Κοντοές (89' Φουνγκβάγιο), Κούρντι, Σιόβας, Βαζ Τε, Μπάλαμπαν

Άρης (Κούπερ): Σηφάκης (46' Μπαρέρο), Νέτο, Κουλουχέρης, Μίτσελ, Λαζαρίδης, Ναφτί, Τόχα, Μενδρινός, Χαβίτο, Αραβίδης (52' Φατί), Τσέζαρεκ (71' Ρουίς)
SPORT24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου