ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Μπολτ στο BBC: Νέο παγκόσμιο ρεκόρ και μετά ποδόσφαιρο

 





Την πρόθεση του να συνεχίσει στο ποδόσφαιρο μόλις κατεβάσει την επίδοση των 100 μέτρων σε νέο παγκόσμιο ρεκορ 9,4, υποστήριξε ο Μπολτ. Ο ταχύτερος άνθρωπος του πλανήτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του BBC, σχολίασε:«Με καλή προπόνηση, έχω σίγουρα...
άλλα τέσσερα χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να κατεβάσω κι άλλο τον χρόνο μου στα 100 μέτρα. Με 9,4 δευτερόλεπτα, πιστεύω πως κανείς δεν θα μπορεί να κλέψει το ρεκόρ μου στο μέλλον.

Μετά θέλω να παίξω για δύο χρόνια μπάλα. Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό αυτή η ιδέα εδώ και πολύ καιρό. Πιστεύω μάλιστα ότι με λίγη προσπάθεια θα γίνω ένας καλός μέσος».

Σε ερώτηση για τα κρούσματα ντόπινγκ που ταλαιπωρούν το στίβο, είπε: «Αν κάποιος σταματήσει να ντοπάρεται, κάποια στιγμή θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Είναι όπως σε μια σχέση. Ακόμη κι αν απατήσεις την σύντροφό σου, με τον καιρό μπορείς να την ξανακερδίσεις. Είναι σε καλό δρόμο το άθλημα. Τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχουν μεγάλα σκάνδαλα. Πιστεύω πως σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Υπομονή χρειάζεται».

Sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου