ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Θεσσαλονίκη: Το πρώτο νέο Υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει σε μια αποθήκη!

 





Ο πολυχώρος της Αποθήκης Γ΄ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης θα ανοίξει για την κυβέρνηση και η συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου θα προσλάβει πανηγυρικό χαρακτήρα, καθώς θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο των εκδηλώσεων για την 75η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης...Τα τοπικά κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από το πρωί της Δευτέρας βρίσκονται σε συνεχή τηλεφωνική επαφή με τα κεντρικά γραφεία του κόμματος και προσπαθούν να τακτοποιήσουν όλες τις εκκρεμότητες για τη διοργάνωση της συνεδρίασης.

Η μεγάλη αίθουσα της Αποθήκης Γ΄ της Θεσσαλονίκης κρίθηκε ο πιο κατάλληλος χώρος για τη συνεδρίαση, ενώ αρχικά η νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος είχε προτείνει στους συνεργάτες του Πρωθυπουργού και άλλες εναλλακτικές λύσεις. Μεταξύ αυτών ήταν το κτίριο του κυβερνείου (πρώην βασιλικά ανάκτορα στο Καραμπουρνάκι), κάποια από τις αίθουσες του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλάς», ενώ υπήρξαν και σκέψεις να χρησιμοποιηθεί το Βασιλικό Θέατρο, ακόμα και το νέο δημαρχείο.

Υπάλληλοι τεχνικών υπηρεσιών του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης άρχισαν τις εργασίες για την προετοιμασία της αίθουσας στην Αποθήκη Γ΄, που βρίσκεται στην προβλήτα 1 του λιμανιού, απέναντι ακριβώς από κτίριο διοίκησης του ΟΛΘ, των εξωτερικών χώρων, αλλά και της Αποθήκης Δ΄, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως Κέντρο Τύπου. Το οβάλ τραπέζι θα τοποθετηθεί στο κέντρο της ισόγειας αίθουσας (1.000 τετραγωνικών μέτρων), ενώ υπάρχουν σκέψεις να χρησιμοποιηθεί και το πατάρι της αποθήκης (400 τετραγωνικών μέτρων) για τα τηλεοπτικά συνεργεία. Δίπλα ακριβώς από την Αποθήκη Γ΄ λειτουργεί καφέ- εστιατόριο και τα τοπικά κομματικά στελέχη βρίσκονται ήδη σε επαφές με τους ιδιοκτήτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου