ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Το δρόμο της εξόδου από το Ευρωκοινοβούλιο δείχνει στον Θ.Σκυλακάκη η Μ.Γιαννάκου...

 





Μετά τη διαγραφή του Θόδωρου Σκυλακάκη από την ΝΔ, το θέμα που ταλανίζει πλέον τη Ρηγίλλης είναι το εάν ο ευρωβουλευτής θα αφήσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου έχει εκλεγεί με λίστα. Σε δηλώσεις της στον Βήμα 99,5, η επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών... της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου τάχθηκε, εμμέσως, υπέρ της αποχώρησης του κ. Σκυλακάκη, λέγοντας ότι αυτά είναι «ζητήματα προσωπικής αντίληψης και συνείδησης» και πως στην Ελλάδα «δεν υπάρχει δημιουργημένη τέτοια κουλτούρα».
Η κ. Γιαννάκου υποστήριξε ότι η διαγραφή του δεν ήταν θέμα τακτικής, επισημαίνοντας πως οι δηλώσεις του κ. Σκυλακάκη υπέρ του μνημονίου έγιναν δημοσίως, χωρίς προηγουμένως να έχουν εκφραστεί στα αρμόδια κομματικά όργανα και μετά από την εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά, στη ΔΕΘ, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ τάχθηκε ξεκάθαρα κατά της συμφωνίας με την τρόικα.
Όσον αφορά στο εάν συμφωνεί ή όχι με την επίσημη γραμμή του κόμματος ότι υπάρχει τρόπος να μηδενιστεί το έλλειμμα της χώρας το 2011, η κ. Γιαννάκου αρκέστηκε να πει ότι υπάρχουν λύσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν «σε δραστική μείωση των ελλειμμάτων».
Σε ερώτηση εάν μπορεί να μηδενιστεί το έλλειμμα, η κ. Γιαννάκου απέφυγε να απαντήσει ευθέως, δηλώνοντας ότι «με τη συνταγή που έχει επιλεγεί (σ.σ. από την κυβέρνηση) σίγουρα δεν μηδενίζεται».
«Εάν η συνταγή του ΔΝΤ είχε αποτέλεσμα, κανείς δεν θα έλεγε τίποτα» επισήμανε, υποστηρίζοντας ότι «υπάρχουν άλλες λύσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε δραστική μείωση των ελλειμμάτων. Εγώ συμμερίζομαι απολύτως το γεγονός ότι υπάρχει άλλη πρόταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου