ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Καιρός: Μέχρι τη Δευτέρα το μικρό καλοκαιράκι - Πτώση της θερμοκρασίας από την Τρίτη










Η Μακεδονία και η Θράκη θα έχουν αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 34 βαθμούς...

Τα νησιά του Ιονίου, η Ηπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος θα έχουν αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι καλός με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί. Η θερμοκρασία από 16 έως 35 και πιθανόν κατά τόπους 36 βαθμούς.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι το απόγευμα από τα δυτικά σε δυτικούς νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.
Τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουν καλό καιρό με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς.
Η Θεσσαλονίκη θα έχει πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 19 έως 31 βαθμούς

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Την Δευτέρα θα σημειωθούν λίγες αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και αργότερα στο ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ στο βόρειο αιγαίο βορειοανατολικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση στα βόρεια. Στις υπόλοιπες όμως περιοχές θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Την
Τρίτη στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και τη βόρεια Κρήτη θα σημειωθούν πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο αιγαίο 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία σε πτώση.

Την
Τετάρτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και τοπικές βροχές στη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση.

Την
Πέμπτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και σποραδικές βροχές στην Κρήτη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου