ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Πόθεν έσχες πολιτικών.. - Είναι πολλά τα ακίνητα...











Μετά τη δημοσιοποίηση του "...Έσχες" των πολιτικών έχει ενδιαφέρον να δούμε και να επισημάνουμε τα των ακινήτων... Πολιτικοί Αρχηγοί με ακίνητα: Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης,έχει 21 ακίνητα, και ένα νέο κτίριο υπό ανέγερση στο Φάληρο.Ο Φώτης Κουβέλης, πρόεδρος της...
Δημοκρατικής Αριστεράς, έχει στην κατοχή του, μαζί με την σύζυγό του 17 ακίνητα. Η γγ γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα είναι η πιο φτωχή πολιτική αρχηγός και φέτος. Έχει ένα διαμέρισμα, στο οποίο μένει, 90 τμ στην Αθήνα ενώ δεν έχει αυτοκίνητο. 
Αρκετοί είναι οι υπουργοί και οι βουλευτές που διαθέτουν μεγάλο αριθμό ακινήτων. Πρώτος στη λίστα είναι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευτύχης Δαμιανάκης που με τη σύζυγό του έχουν 72 ακίνητα και ακολουθούν ο Θεόδωρος Πάγκαλος και ο Γιάννης Ανδριανός με 58 ακίνητα, ο Γιώργος Βουλγαράκης και ο Νίκος Νικολόπουλος με 50 ακίνητα, ο νεοεκλεγείς βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μουσουρούλης με 42 ακίνητα, ο πρώην υπουργός Οικονομίας, Γιάννης Παπαθανασίου με 37 ενώ η υφυπουργός Εργασίας, Άννα Νταλάρα έχει 35 ακίνητα και 26 στρέμματα στις Μηλιές Πηλίου.

ΥΓ ΑΕΤΟΣ: Είναι πολλά τα..ακίνητα.Βάλτε τους να αγωνισθούν για τα δικαιώματα των φτωχών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου