ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Καταγγελία για δωροδοκία: Παίκτης των Τρικάλων κατήγγειλε στην Αστυνομία πως τον πλησίασε παράγοντας του Λεβαδειακού για να έχει μειωμένη απόδοση

 





O τερματοφύλακας των Τρικάλων, Χρήστος Πουρής, κατήγγειλε πως γνωστό του πρόσωπο που κατοικεί στη Θήβα, προσπάθησε να τον δωροδοκήσει με 30 χιλ. ευρώ, ώστε να έχει μειωμένη απόδοση στην αναμέτρηση Τρίκαλα-Λεβαδειακός! "Ο καθένας δικαιούται 15 λεπτά δημοσιότητας", είπε.. στο www.sport-fm.gr ο Γιάννης Κομπότης! ''Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη'' αναφέρει ανακοίνωση της ΕΕΠ Β' και Γ' Εθνικής.

Το
newsit.gr αναφέρει μάλιστα ότι ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα. Ο ίδιος κατέθεσε μήνυση κατά του τερματοφύλακα των Τρικάλων για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο πρώτος άνθρωπος που φέρεται να ενημέρωσε ο
Χρήστος Πουρής, ήταν ο πρόεδρος των Τρικάλων, Βαγγέλης Πλεξίδας και αποφάσισαν να ενημερώσουν την αστυνομία. Σύμφωνα με την καταγγελία του Έλληνα γκολκίπερ, γνωστό του πρόσωπο από τη Θήβα, τον πήρε τηλέφωνο και του προσέφερε 30 χιλ. ευρώ, με αντάλλαγμα να… μην τα δώσει όλα στο ματς με τον Λεβαδειακό και να έχει μειωμένη απόδοση. Εκτός από τα 30 χιλ. ευρώ, ο φερόμενος ως διαμεσολαβητής έταξε στον Πουρή και μεταγραφή σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας!

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, ο
Βαγγέλης Πλεξίδας έχει ενημερώσει, εκτός από την αστυνομία, και την Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής.

Το
www.sport-fm.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Κομπότη, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα καταγγέλλονται, καθώς και ότι έχει δεχτεί την παραμικρή ενόχληση από την αστυνομία. Ο κ. Κομπότης θεωρεί πως όσα λέγονται είναι "δουλειά" του Βαγγέλη Πλεξίδα, ενώ υποστήριζε χαρακτηριστικά: "Ο καθενάς δικαιούται 15 λεπτά δημοσιότητας. Πλέον τα βρήκαν"... 
Επιμέλεια-ρεπορτάζ: Άρης Ασβεστάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου