ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Αποφασισμένοι για «αντάρτικο» - Γιώργος Τζωρτζάτος: «Ό,τι είχαμε να χάσουμε, το χάσαμε»

 






Απόφαση για σύγκρουση μέχρις εσχάτων εμφανίζονται οι μεταφορείς, παρά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την απελευθέρωση του κλάδου τους, καθώς ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των ιδιοκτητών φορτηγών Γιώργος Τζωρτζάτος εξήγγειλε από το Σύνταγμα κλιμάκωση των...
κινητοποιήσεων τους.«Συνεχίζουμε δυνατά», είπε και πρόσθεσε: «Μετά το σημερινό φιάσκο και την απόφαση καρμανιόλα ενημερώνουμε την πολιτεία με τον ίδιο ρυθμό και δεν σταματάμε. Ό,τι ήταν να χάσουμε, το χάσαμε».
Αυτή την ώρα, οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημοσίας χρήσεως πραγματοποιούν σύσκεψη, για να αποφασίσουν με ποιο τρόπο θα εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους.
Σε άτυπη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε νωρίτερα την Τετάρτη στο γραφείο της γενικής γραμματέως του πρωθυπουργού, Ρεγγίνας Βάρτζελη, με τη συμμετοχή των Πάγκαλου, Ρέππα, Πεταλωτή, Όθωνα και Τσιόκα στην οποία αποφασίστηκε οι δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί πάση θυσία αποφεύγοντας ωστόσο τα επεισόδια.
Στο μεταξύ, με 83 ψήφους υπέρ έναντι 16 κατά υπερψηφίστηκε στη βουλή επί της αρχής το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των εμπορευματικών μεταφορών.
Αμετακίνητος εμφανίστηκε ο υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας. Δεν προχώρησε σε καμία αλλαγή και τόνισε ότι το νομοσχέδιο είναι πολιτική επιλογή της κυβέρνησης και δεν είναι επιβολή.

Υπέρ τάχθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, πλην του Πάνου Καμμένου καθώς και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Ντόρα Μπακογιάννη, Φώτης Κουβέλης και Σοφία Σακοράφα.
Κλειστή η Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος της Μαγούλας, στο ρεύμα προς Αθήν, από φορτηγά και βυτιοφόρα. Η κυκλοφορία εκτρέπεται προς την Αττική οδό.
Άλλα φορτηγά έχουν αφήσει μόνο μια λωρίδα ανοιχτά στα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο.
Έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα και στη λεωφόρο Σχιστού, λόγω των παρατεταγμένων φορτηγών στο ύψος του Κοιμητηρίου.
"Η Ελλάδα παύει να είναι ανοχύρωτη πολιτεία"
«Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι η Ελλάδα παύει να είναι ανοχύρωτη πολιτεία και περνάει σε μια φάση διαφάνειας και κοινωνικής λογοδοσίας όλων», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.
Επεσήμανε δε ότι οι αλλαγές που έρχονται με αυτό, θα καταστήσουν τις ελληνικές μεταφορές βιώσιμες, ανταγωνιστικές και σύγχρονες και πρόσθεσε ότι είναι το πρώτο «άνοιγμα» κλειστού επαγγέλματος στη χώρα μας και ότι θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα, «ώστε επιτέλους να πάψει να υπάρχει αυτή η αναχρονιστική τακτική των ανταλλαγών αδειών και όλες οι παθογένειες που φέρνουν μαζί τους τα κλειστά επαγγέλματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου