ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Αρης ...να γουστάρεις! - Βαθμός “χρυσάφι” για τον ΠΑΟΚ στο Βέλγιο...

 









Μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του σημείωσε ο Αρης. Με 1-0 επικράτησε της Ατλέτικο Μαδρίτης και μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στους ομίλους του Europa League. Στο κατάμεστο «Κλ. Βικελίδης» λοιπόν, ο Αρης «τρέλανε» τον κόσμο του με μια υπέροχη απόδοση. Ο Κούπερ ήταν ο μαέστρος... από τον πάγκο και ο Κίκε Φλόρες δεν μπόρεσε να αντιδράσει στις εμπνεύσεις του Αργεντίνου προπονητή των γηπεδούχων. Η Ατλέτικο Μαδρίτης , κάτοχος του Σούπερ Καπ και πρωτοπόρος στο ισπανικό πρωτάθλημα, έδειξε ομάδα μετρίων δυνατοτήτων. Οχι γιατί δεν ήθελε, αλλά διότι δεν μπορούσε!
Το «χρυσό» γκολ πέτυχε με «κανονιά» ο Χαβίτο στο 59': τότε, ο Ρουίς πήρε την κεφαλιά, ο Χαβίτο έκανε το κοντρόλ και με αστραπιαίο σουτ έστειλε τη μπάλλα στα δίχτυα για ένα καταπληκτικό γκολ (1-0).
Στη συνέχεια, ο Αρης επιχείρησε να φτάσει σε δεύτερο γκολ με αντεπιθέσεις. Ετσι, στο 70' ο Κόκε είχε δυνατό σουτ στο δοκάρι και στο 82' ο ίδιος παίκτης είδε τον Ντε Χέα να ...απογειώνεται και να διώχνει σε κόρνερ!
Η Ατλέτικο με τον Φορλάν σε μέτρια αγωνιστική ημέρα, απείλησε μόνο στο 79' όταν ο Σηφάκης είπε «όχι» στον ΄Ντιέγκο.
Το τέλος του αγώνα βρήκε τον κόσμο να γιορτάζει στις εξέδρες και να πανηγυρίζει μια απίστευτη νίκη επί ενός αξιόλογου αντιπάλου.

Διαιτήτευσε ο Κλάτενμπεργκ (Μ. Βρετανία).

Κίτρινες: Βανγκέλι, Ρουίς, Σιμάο, Λόπεθ, Πρίττας, Ραούλ Γκαρσία.

Αρης: Σηφάκης, Βανγκέλι,Μίσελ, Ρ. Γκιάρο, Λαζαρίδης, Φατί, Πρίττας, Χαβίτο, Μενδρινός, Ρουίς (90' Καζναφέρης), Κόκε.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ντε Χέα, Βαλέρα, Λόπεθ, Γκοντίν, Ντοιμίνγκεθ, Καμάτσο (77' Σουάρες), Σιμάο, Τιάγκο, Μέριδα(60' Ρέγες), Φορλάν, Ραούλ Γκαρσία(46' Κόστα).


Βαθμός “χρυσάφι” για τον ΠΑΟΚ...

Ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μπριζ κατάφερε με γκολ του Μαλεζά να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και να ξεκινήσει με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις του στον όμιλο. Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Φιλομένο στο 90'. Ο Δικέφαλος του Βορρά έφυγε με βαθμό από το Βέλγιο, αλλά τα χαμόγελα θα ήταν πολύ μεγαλύτερα αν στις καθυστερήσεις ο Φιλομένο είχε νικήσει στο τετ α τετ τον τερματοφύλακα της Μπριζ.
Οι Βέλγοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά το ματς, έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες μέχρι το δεκάλεπτο. Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το ματς και άρχισε σιγά σιγά να δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα της Μπριζ.
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς μεγάλη ευκαιρία και στο δεύτερο οι Βέλγοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι.
Ο Κρέσιτς στάθηκε στο ύψος του σε δύο περιπτώσεις αλλά στο 58' δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουεμάχα ο οποίος άνοιξε το σκορ.
Ο ΠΑΟΚ δεν τα παράτησε, βγήκε μπροστά και δικαιώθηκε στο 78' όταν ο Μαλεζάς με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν ήταν ικανοποιημένος με το 1-1 και γι' αυτό συνέχισε να απειλεί. Ο Βιεϊρίνια στο 90' με μακρινό σουτ απείλησε και λίγο αργότερα ο Φιλομένο έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε την έκπληξη επικρατώντας με 2-0 της Βιγιαρεάλ.

Κλαμπ Μπριζ: Στάινεν, Όφκενς, Νταλμά (80' Βάργκας), Ντιράρ, Ντονκ, Βερμούελεν (23' Σιμάες), Γκεράερτς, Ζούνιορ Ντίαζ, Οντίντζα, Κουεμάχα, Πέρισιτς.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Σαλπιγγίδης (90' Φιλομένο), Μαλεζάς, Παπάζογλου (73' Ελ Ζαρ), Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (90' Φωτάκης), Σνάουτσνερ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου