VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Φουντώνουν τα μέτωπα με φορτηγά και βυτιοφόρα - Απειλούν με αιφνιδιαστικές εφόδους...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΠΠΑ...
Κλιμακώνουν όσο περνούν οι ώρες τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων, καθώς ενισχύονται τα μπλόκα και επεκτείνονται σε διάφορα σημεία...
του λεκανοπεδίου και όχι μόνο.Τα μπλόκα αυτή τη στιγμή παραμένουν στις εισόδους της Αθήνας, στις εθνικές οδούς, στο Χαϊδάρι, στο Μαρκόπουλο και στην Μεταμόρφωση, χωρίς ωστόσο προς το παρόν να παρεμποδίζεται σε μεγάλο βαθμό η κυκλοφορία των οχημάτων.
Τα μπλόκα πάντως διαρκώς και ενισχύονται, καθώς οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να τραβήξουν ίσως την κατάσταση στα άκρα μέχρι τουλάχιστον την Τετάρτη όπου αναμένεται να ψηφιστεί το επίμαχο νομοσχέδιο. Μάλιστα, προειδοποιούν με αιφνιδιαστικές κινήσεις με την κυβέρνηση ωστόσο να δείχνει ανυποχώρητη, χωρίς όμως να θέλει να τραβήξει το σχοινί.
Από την πλευρά τους, οι αστυνομικές αρχές και η Τροχαία βρίσκονται σε στάση αναμονής παρατηρώντας διακριτικά τα σημεία των μπλόκων και έχοντας σαφείς εντολές να μην επιτρέψουν να πραγματοποιήσουν οι ιδιοικτήτες είτε ολοκληρωτικό κλείσιμο κάποιου δρόμου είτε ενδεχομένως μία πορεία προς το κέντρο της Αθήνας.
Πάντως, η κυβέρνηση αφήνει να εννοηθεί ότι η δικαιοσύνη θα παρέμβει σε περίπτωση παρακώλυσης συγκοινωνιών ή όπως ανέφερε ο κ. Πεταλωτής στο Mega εάν υπάρξει καταγγελία τότε θα παρέμβει η δικαιοσύνη.

Κανένα πρόβλημα στα βενζινάδικα
Τα πρατήρια είναι πλήρως εφοδιασμένα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα έλλειψης καυσίμων, ανακοίνωσε σήμερα η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών. Η τροφοδοσία της αγοράς, προσθέτει, συνεχίζεται ομαλά, μετά την άρση του πλαφόν και οι καταναλωτές κανένα πρόβλημα εφοδιασμού δεν έχουν.
Η Ομοσπονδία συνιστά ψυχραιμία ενώ καλεί τους καταναλωτές να μη πανικοβάλλονται από φήμες περί ελλείψεων καυσίμων και τους βενζινοπώλες να λειτουργούν επαγγελματικά και να εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα εξυπηρέτησης και προστασίας των καταναλωτών από φαινόμενα ανασφάλειας και πανικού.

Φουντώνουν τα μέτωπα με φορτηγά και βυτιοφόρα
Νωρίτερα, οι ιδιοκτήτες φορτηγών που ενίσχυσαν περισσότερο το μπλόκο της Ελευσίνας με περίπου 200 φορτηγά άνοιγαν τις μπάρες των διοδίων αφήνοντας τα διερχόμενα αυτοκίνητα να περνούν, χωρίς να πληρώνουν το αντίτιμο.
Σχεδόν 400 οχήματα, 90 περισσότερα από χθες είναι τα φορτηγά που βρίσκονται σε κομβικά σημεία του λεκανοπεδίου με αποτέλεσμα από το πρωί να υπάρχει ένα απίστευτο χάος στους δρόμους και με την κυβέρνηση να εξακολουθεί να δηλώνει ανυποχώρητη αλλά ταυτόχρονα και απαθής!
"Αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο ας έρθουν μόνοι τους να πάρουν τα φορτηγά από εδώ", δήλωσε ο Πρόεδρος των γερανοφόρων Μανώλης Σαχινίδης.
Όπως και να 'χει το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των μεταφορών ψηφίστηκε επί της αρχής στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και την ερχόμενη Τρίτη θα συζητηθεί στην ολομέλεια, ενώ την Τετάρτη θα γίνει η ψηφοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου