ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Εξαντλήθηκε την πρώτη ημέρα το βιβλίο του Μπλερ...


 





Η αυτοβιογραφία του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Τόνι Μπλερ, την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της στην αγορά εξαντλήθηκε, πουλώντας τα διπλάσια αντίτυπα μέσα σε μια ημέρα από ότι πριν από τρεις εβδομάδες το βιβλίο με τα απομνημονεύματα του Πήτερ Μάντελσον, που ήταν το νούμερο 2 στην κυβέρνηση Μπλερ...
Ο εκδοτικός οίκος Random House, ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο, δεν θέλησε να δώσει ακριβείς αριθμούς για τις πωλήσεις του βιβλίου. Ωστόσο η αλυσίδα βιβλιοπωλείων Waterstone ανακοίνωσε ότι μέχρι σήμερα καμιά πολιτική βιογραφία δεν έχει σημειώσει τέτοιες πωλήσεις μέσα σε μια μέρα.
Το λογοτεχνικό περιοδικό "The Bookseller", το οποίο επικαλούνται οι Τάιμς, γράφει ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι πωλήσεις της αυτοβιογραφίας Μπλερ μόνο εντός των ορίων του Ηνωμένου Βασιλείου θα ανέλθουν από 200.000 έως 400.000.
Σύμφωνα με το ίδιο έντυπο το 700 σελίδων βιβλίο έχει εξαιρετικές προοπτικές πωλήσεων στις ΗΠΑ, στον Καναδά, την Αυστραλία και στην Ευρώπη.
nooz.gr

Στο μεταξύ  σάλος έχει προκληθεί με το βιβλίο του Τόνι Μπλέρ με τίτλο «Ένα Ταξίδι» που κυκλοφόρησε μόλις εχτές, στο οποίο δεν μιλά και με τα καλύτερα λόγια για τον τέως πρωθυπουργό της Βρετανίας Γκόρντον Μπράουν.
Σύμμαχοι του Μπράουν, σπεύδουν να τον υπερασπιστούν απέναντι στην επίθεση που του εξαπολύει μέσω των απομνημονευμάτων του ο Τόνι Μπλερ. Ο Μπλερ αναμετρώντας τα προτερήματα και τα ελαττώματα του διαδόχου του, καταγράφει: «Πολιτικός υπολογισμός, ναι. Πολιτικά συναισθήματα, κανένα. Αναλυτική νοημοσύνη, βεβαίως. Συναισθηματική νοημοσύνη, καθόλου». Συνεχίζει σημειώνοντας ότι πρόκειται για έναν «έξυπνο», αλλά «εξοργιστικό» και δύσκολο άνθρωπο.
Yποστηρικτές του Μπράουν, χαρακτήρισαν άδικη και μονόπλευρη την κριτική του Μπλερ. Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης λόρδος Πρέσκοτ υπενθυμίζει ότι ο Μπράουν ήρθε αντιμέτωπος με τη χειρότερη οικονομική κρίση εδώ και δεκαετίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου