ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Παπάς… Ράμπο αναστατώνει την Αμαλιάδα








Στο ψυχιατρείο της Τρίπολης νοσηλεύεται 46χρονος ιερέας από την Αμαλιάδα, που το τελευταίο διάστημα είχε αναστατώσει την ευρύτερη περιοχή με την παραβατική συμπεριφορά του. Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από την ηλεκτρονική πύλη Ηλεία. Τώρα, η εισαγγελέας... Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ζήτησε την ψυχιατρική εξέταση του ιερέα για να διαπιστωθεί αν χρήζει νοσηλείας, ζητώντας μάλιστα την άμεση εκτέλεση της εισαγγελικής παραγγελίας.
Το πρωί της Πέμπτης άνδρες του Α.Τ. Αμαλιάδας συνέλαβαν τον ρασοφόρο και τον οδήγησαν στον Πύργο, οπού και εξετάστηκε από δύο ψυχιάτρους- πραγματογνώμονες, οι οποίοι και απεφάνθησαν πως πρέπει να νοσηλευτεί άμεσα. Κατόπιν τούτου οδηγήθηκε, με αστυνομική συνοδεία, στο ψυχιατρικό νοσοκομείο της Τρίπολης.
«Ιστορία μου, αμαρτία μου…»
Πριν από τρία χρόνια ο ιερέας αφού είχε ξυλοκοπήσει την εν διαστάσει σύζυγο του, έπεσε με ταχύτητα πάνω σε δύο νέα παιδιά που επέβαιναν σε μηχανάκι και αφού τα τραυμάτισε σοβαρά, έβαλε όπισθεν, σήκωσε χειρόφρενο εν κινήσει και εξαφανίστηκε.
Λίγες ώρες μετά εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας, και όχι σε αυτό της Γαστούνης οπού συνέβη το τροχαίο, όπου παραδόθηκε ισχυριζόμενος πως έφυγε από το σημείο του συμβάντος επειδή φοβήθηκε για τη ζωή του από το συγκεντρωμένο πλήθος που άρχισε να κινείται απειλητικά εναντίον του.
Οι μάρτυρες όμως ήταν κατηγορηματικοί: ο παπάς άρχισε να μαρσάρει κι έφυγε από το σημείο προτού καλά-καλά βγουν από την πόρτα των σπιτιών τους για να δουν τι έχει συμβεί.
Ενας-δύο πρόλαβαν να δουν το αυτοκίνητο και να συγκρατήσουν τον αριθμό των πινακίδων. Οι δηλώσεις τους είχαν προβληθεί τότε πανελλαδικά από δελτία ειδήσεων της ΝΕΤ.
Η παραβατική δραστηριότητα του 46χρονου συνεχίστηκε και το επόμενο διάστημα, κυρίως με χειροδικία κατά όσων δεν «γούσταρε». Το τελευταίο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες σε γειτονιά της Αμαλιάδας, οπού μάλιστα χρειάστηκε να κληθούν και... ενισχύσεις από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.
Στα πρόσφατα κατορθώματα του συγκαταλέγονται και οι οδηγικές του... επιδόσεις, όπως και κατά το παρελθόν άλλωστε. Κινούμενος με ιλιγγιώδεις ταχύτητες και κάνοντας απότομους ελιγμούς, αποτελούσε κίνδυνο- θάνατο για όποιον βρισκόταν στο διάβα του.
Πριν από περίπου δύο μήνες άνδρες της Τροχαίας Αμαλιάδας του αφαίρεσαν το δίπλωμα, αλλά ο ρασοφόρος δεν πτοήθηκε, συνεχίζοντας να οδηγεί κανονικά.
Εμφανίζεται μετανοιωμένος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη σύλληψή του ο ιερέας δεν θυμίζει σε τίποτα τον άνθρωπο που κατά το παρελθόν είχε καθημερινά παραβατική συμπεριφορά και επιτίθετο ακόμη και στους αστυνομικούς με βρισιές και απειλές. Εμοιαζε, όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά, σαν να αντιλήφθηκε ξαφνικά τη βαρύτητα των πράξεων και των συμπεριφορών του, αλλά και των επιπτώσεων που δύνανται να επιφέρουν για τον ίδιο και το σχήμα που φέρει.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου