ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Σάκης Ψάρρας:"...Ψηφίστε νέους και άφθαρτους..."


Ο Σάκης Ψάρρας, παίρνει ακόμη μία "κούπα" από την ΕΣΑΠ






Αγαπημένοι μου συμπατριώτες,
Δράττομαι της ευκαιρίας των επερχόμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών για να επικοινωνήσω μαζί σας και να εκφράσω μερικές σκέψεις μου ,που πολλά χρόνια τώρα βρίσκονται στο μυαλό μου ,αλλά που ποτέ δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να δημοσιοποιήσω...
Για όσους από εσάς δεν με γνωρίζετε θέλω να τονίσω ότι είμαι γέννημα –θρέμμα Γρεβενιώτης. Στην πόλη των Γρεβενών μεγάλωσα, εδώ πήγα σχολείο, εδώ έκανα τα πρώτα μου αθλητικά βήματα. Θα είμαι πάντα ευγνώμων σ’ αυτούς που μου δώσανε τα εφόδια για να γίνω ότι είμαι. Χρωστάω πολλά σε όλους αυτούς που μου δώσανε τις στέρεες βάσεις για να πετύχω στη ζωή μου.
Από τα δεκαοχτώ μου χρόνια που έφυγα από την πόλη μας, ποτέ δεν έπαψα να διατηρώ τους δεσμούς μου με αυτή. Άλλωστε οι γονείς μου συνεχίζουνε να ζούνε στον Νομό, στο όμορφο Κοσμάτι. Κατάφερα να γίνω αυτό που από μικρός ονειρευόμουνα, ένας Πρωταθλητής. Κατέκτησα πολλούς τίτλους στην καριέρα μου και συνεχίζω να κατακτώ και πάντα για όλους είμαι ο Γρεβενιώτης. Πραγματικά χαίρομαι πολύ όταν το ακούω και όταν το διαβάζω.
Ενώ λοιπόν για μένα αποτελεί τιμή και υπερηφάνεια ο τόπος καταγωγής μου, για τον τόπο μου ή για να ακριβολογώ για αυτούς που είχανε την τύχη της Πόλης και του Νομού στα χέρια τους όλα αυτά τα σχεδόν είκοσι χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχα. Ποτέ δεν με κάλεσε κανείς από τις αρχές του τόπου έστω για μία γνωριμία ,έστω για να πω τη γνώμη μου για θέματα αθλητισμού που τόσο καλά γνωρίζω. Και βέβαια η πιο πικρή στιγμή για μένα ήταν όταν κανείς δεν με κάλεσε να κρατήσω και να μεταφέρω την Ολυμπιακή φλόγα πριν από του Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.Νομίζω ότι άξιζα την ελάχιστη αυτή τιμή από την πόλη μου σαν δείγμα αναγνώρισης γι’ αυτά που έχω καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια.
Ποτέ μου βέβαια δεν παραπονέθηκα και ούτε τώρα το κάνω γιατί ο αθλητισμός όλα αυτά τα χρόνια με έχει μάθει να μην μεμψιμοιρώ. Απλά ένοιωσα την ανάγκη να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία και να καλέσω όλους τους συμπατριώτες μου να προχωρήσουνε σε ανανεώσεις προσώπων εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου.
Είναι απαραίτητο τώρα, με τις νέες προοπτικές που ανοίγει ο Καλλικράτης για την πόλη των Γρεβενών για τον ορεινό όγκο και για όλο τον Νομό, να γίνει σωστή επιλογή νέων και άφθαρτων ανθρώπων. Είναι μία τεράστια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.

Ευχαριστώ πολύ

Με τιμή
Ψάρρας Αθανάσιος

Διεθνής αθλητής βόλλεϋ Παναθηναϊκού
Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών

Το είδαμε ΕΔΩ
ΥΓ ΑΕΤΟΣ:Σάκη, δικαιολογημένη η αγανάκτησή σου και σίγουρα μεγάλη η προσφορά σου στα Αθλητικά της χώρας. Δυστυχώς, ακολούθησες ένα άθλημα που έχει πάψει να μας το "σερβίρει" το χαζοκούτι-τηλεόραση, με αποτέλεσμα, και ο Νομός Γρεβενών να έχει χάσει τον χαρακτηρισμό του ως βόλεϊμάνα που ήταν κάποτε,(αφού ούτε ανδρική ομάδα έχουμε πλέον), αλλά και οι άρχοντες να μην γνωρίζουν πλέον σχεδόν τίποτα γι αυτό.
Σκέψου: Κανείς "Άγιος" δεν άγιασε στον τόπο του...

1 σχόλιο:

  1. πλεον εχουμε τουλαχιστον ανδρικη ομαδα βολλευ. το Βολλευ επιστρεφει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή