ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Εργατικό Κέντρο Γρεβενών: Τι γίνεται με την Παιδεία στα Γρεβενά;

 





Επιστολή προς την υπουργό Παιδείας κα Διαμαντοπούλου, με κοινοποίηση προς τον Βουλευτή Γρεβενών Θανάση Χαντάβα αλλά και προς τον Νομάρχη Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη, έστειλε το Εργατικό Κέντρο Γρεβενών για την  κατάσταση της Παιδείας στον Ν. Γρεβενών... Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής: 
Προς: Υπουργό Παιδείας, Δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων
Κα. Άννα Διαμαντοπούλου .

Κοιν: 1. κ. Αθανάσιο Χαντάβα Βουλευτή Γρεβενών .
2. κ. Δημοσθένη Κοπτσίδη Νομάρχη Γρεβενών.
Κα .Υπουργέ,
Κάθε χρόνο με την έναρξη των σχολικών μαθημάτων υπήρχαν προβλήματα σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης που με την πάροδο του χρόνου λύνονται σε λίγες εβδομάδες .
Δυστυχώς τη φετινή χρονιά παρατηρούνται τα μεγαλύτερα προβλήματα όσον αφορά το σύνολο των Δημόσιων εκπαιδευτικών δομών .
Οι ελλείψεις Δασκάλων - Καθηγητών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τα παιδιά πλέον έχουν 4ώρα μαθήματα και δεν βελτιώνεται η κατάσταση παρόλο που διανύουμε την δεύτερη εβδομάδα της έναρξης της σχολικής χρονιάς .
Στα ΤΕΙ Γρεβενών:
Δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ανανεώσεις- προσλήψεις Διοικητικού προσωπικού για την γραμματειακή υποστήριξη ,δίνοντας προσωρινή λύση για την εγγραφή των νέων φοιτητών και δεδομένου ότι την νέα ακαδημαϊκή χρονιά έχουμε 448 νεοεισακτέους φοιτητές, θα υπάρχουν προβλήματα και αυξημένες ανάγκες για γραμματειακή υποστήριξη για όλη τη χρονιά .
Η απρόσκοπτη λειτουργία του ΤΕΙ ,δεν μπορεί να βασιστεί σε προσωρινές προσλήψεις ανεκπαίδευτων ατόμων ,ούτε με την απόσπαση ενός και μόνο υπαλλήλου από τα ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού με τις απαραίτητες γνώσεις που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ΤΕΙ , είναι αναγκαία σήμερα όσο ποτέ.
Επιπλέον οι παρούσες κτιριακές εγκαταστάσεις όχι μόνο δεν επαρκούν για τον αριθμό των φοιτητών και των τριών τμημάτων ,αλλά καθιστούν σχεδόν απαγορευτική την εκπαίδευση .
Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις ακόμη δεν έχουν παραδοθεί ,που όπως πληροφορούμαστε λείπουν τα απαραίτητα κονδύλια για τον εξοπλισμό του κτιρίου .
Είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθούν άμεσα τα κονδύλια για την περαίωση των εργασιών και την άμεση παράδοση προς χρήση του κτιρίου .
Παρακαλούμε να δοθεί άμεσα λύση στα προβλήματα .
Για την Διοίκηση
Ο Πρόεδρος

Κυριαζίδης Λάζαρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου