ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Μήνυμα του κ.Τζικαλάγια για την έναρξη των σχολείων...









Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς του νομού μας, έχοντας επίγνωση των δυσκολιών που υπάρχουν, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης...
στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, αλλά ταυτόχρονα και τις υψηλές προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας για ποιοτική εκπαίδευση.
Ο ρόλος του εκπαιδευτικού πάντα ήταν κομβικός, πολυσύνθετος και πολυδιάστατος. Ειδικά όμως σήμερα, που η τεχνολογία, η εξειδίκευση και οι απαιτήσεις που απορρέουν έχουν περισσότερες από ποτέ συνιστώσες. Η ελληνική κοινωνία εμπιστεύεται στα χέρια σας το μέλλον αυτού του τόπου. Ο σύγχρονος εκπαιδευτικός, εκτός από άριστος επιστήμονας, καλείται να λειτουργήσει και σαν πρότυπο για τη νέα γενιά, μιας και δυστυχώς οι πηγές έμπνευσης των νέων ανθρώπων έχουν γίνει είδος προς εξαφάνιση.
Το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί είναι η αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης εκπαιδευτικού-μαθητή, εκπαιδευτικού-γονέα, εκπαιδευτικού-κοινωνίας. Είμαι σίγουρος ότι το φιλότιμο, η αυταπάρνηση και η αγάπη σας για τα παιδιά και τη δουλειά σας, θα φέρει επιτυχώς εις πέρας τους σκοπούς και τους στόχους της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Οι μαθητές μόνο με υπομονή και επιμονή, με απόλυτη εμπιστοσύνη στους δασκάλους τους και καθοδηγούμενοι από την αγάπη και την φροντίδα των γονέων και των κηδεμόνων μπορούν να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, που θα τους οδηγήσει με επιτυχία από τη μία στην απόκτηση της γνώσης και από την άλλη στη ολόπλευρη διαμόρφωση της προσωπικότητας τους.
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους εμπλεκόμενους στην εκπαιδευτική διαδικασία καλή σχολική χρονιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου