ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ: Ηταν το τελευταίο μου παιχνίδι με την Εθνική

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μετά το τέλος του αγώνα με την Ισπανία, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την εθνική Ελλάδας. «Αυτή ήταν η τελευταία μου συμμετοχή με την Εθνική...
Το τελευταίο μου παιχνίδι», τόνισε αρχικώς εμφανώς συγκινημένος ο 30χρονος γκαρντ και πρόσθεσε: «Ευχαρίστησα όλους τους συμπαίκτες μου. Πέρασα πάρα πολύ έντονες στιγμές μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να αγωνίζεται στην εθνική. Κάθε κύκλος όμως κλείνει και η ζωή συνεχίζεται. Για μένα η εθνική τελείωσε. Επαναλαμβάνω, είμαι πολύ ευτυχισμένος που έζησα όλα αυτά τα πράγματα, όλες αυτές τις στιγμές με αυτή την ομάδα και με αυτούς τους συμπαίκτες».

»Έζησα καλές και κακές στιγμές σε αυτή την ομάδα. Κατακτήσαμε ένα ευρωπαϊκό. Δεν μπορείτε να αντιληφτείτε πόσο μεγάλη χαρά ήταν αυτό το πράγμα για εμάς τους παίκτες. Πήραμε μία δεύτερη θέση σε Παγκόσμιο. Κερδίσαμε τους Αμερικανούς. Ζήσαμε πολύ έντονες και μεγάλες στιγμές. Είχαμε όμως και τις ατυχίες μας. Υπήρχαν και δύσκολες στιγμές».

Για την ήττα και το παιχνίδι κόντρα στους Ισπανούς, ο άσος του Παναθηναϊκού είπε: «Η Ισπανία είναι μία μεγάλη ομάδα με πάρα πολύ καλούς παίκτες και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Δεν τα καταφέραμε σήμερα. Αμυντικά, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κάποια στιγμή κατάφέραμε να προηγηθούμε με έξι πόντους, αλλά τελικώς χάσαμε. Σε ένα παιχνίδι μπορεί να μη βγει τίποτα από όλα όσα έχεις σχεδιάσει πριν από αυτό. Σήμερα χάσαμε, αν και ήμασταν εύστοχοι στα σουτ. Δεν έχω δει τα στατιστικά του παιχνιδιού, αλλά μάλλον κάναμε πολλά λάθη σε άλλους τομείς».

Για όσα ακούστηκαν μετά τη Ρωσία, επεσήμανε: «Σίγουρα σε επηρεάζουν όσα ακούστηκε, αλλά είπαμε μόλις τελείωσε το ματς ότι αφού δεν επιτεύχθηκε ο στόχος να έρθουμε πρώτοι, πλέον στόχος ήταν να πλασαριστούμε σε μια θέση, μιας και είναι παιχνίδι στρατηγικής ώστε να δούμε ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι. Σίγουρα δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, αλλά δεν θα συμφωνήσω με τις δηλώσεις του κ. Μπλατ, τον οποίο σέβομαι. Μαζί με τα παιδιά είμαστε μαζί 1,5-2 μήνες, δουλεύουμε αγωνιζόμαστε και δεν μπορεί κανείς να μας στερήσει αυτό το πράγμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου