ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ένταση στην πορεία των ιδιοκτητών φορτηγών- νέες κινητοποιήσεις επ' αόριστον...

 






Απεργία διαρκείας από τη Δευτέρα αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών, ενώ μετα το τέλος της διαδήλωσης προπηλακίστηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.Είχε προηγηθεί πορεία των ιδιοκτητών...
φορτηγών-βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς τη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του «Μακεδονία Παλλάς».
Σε απεργιακή κινητοποίηση κατεβαίνουν ιδιοκτήτες φορτηγών των διεθνών μεταφορών, όπως ανακοίνωσε στο πλαίσιο κινητοποιήσεων για τη ΔΕΘ ο πρόεδρος τους Απόστολος Κενανίδης.Όπως είπε, σε πανελλαδική συνέλευση των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης αποφασίστηκαν απεργιακές κινητοποιήσεις από την Κυριακή το βράδυ επ' αόριστον.Ο κ. Κενανίδης δήλωσε ότι η απεργία των διεθνών μεταφορών θα κρατήσει μέχρι να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για την απελευθερώση του επαγγέλματος ή να αλλάξουν τα επίμαχα άρθρα.

Επίθεση και προπηλακισμοί
Επίθεση με γροθιές δέχθηκε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος. Το περιστατικό συνέβη έξω από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς», όπου κατέληξε η πορεία των ιδιοκτητών βυτιοφόρων-φορτηγών.
Άγνωστοι αποσπάστηκαν από το μπλοκ των διαδηλωτών και επιτέθηκαν στον κ. Μίχαλο, ο οποίος έμπαινε στο ξενοδοχείο. Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος μετέβαινε στο ξενοδοχείο, προκειμένου να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, όπου θα γινόταν και η ομιλία του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Στο σημείο επικράτησε ένταση και η αστυνομία, προκειμένου να απομακρύνει τους συγκεντρωμένους, έκανε χρήση κροτίδων κρότου-λάμψης.
Πάντως, ο κ. Μίχαλος κατάφερε να εισέλθει στο ξενοδοχείο, χωρίς να υπάρχει κανένα θέμα με την υγεία του. Μαζί του την ώρα του συμβάντος ήταν ο Γιώργος Κασιμάτης, πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και ο Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος της ΕΣΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου