ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν, δια βοής, οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων μετά τη σημερινή τους συνέλευση...








Παρά τις γραπτές διαβεβαιώσεις που έδωσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημ. Ρέππας, στα τρία βασικά αιτήματά τους που αφορούν το αναπτυξιακό, το συνταξιοδοτικό και το φορολογικό, οι μεταφορείς στην πανελλαδική τους συνάντηση που...
πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις. Οι ιδιοκτήτες φορτηγών εκτιμούν ότι οι δεσμεύσεις του υπουργού δεν τους ικανοποιούν καθώς υπάρχουν αρκετές ασάφειες στην επιστολή, η οποία δεν καλύπτει όλα όσα τους είχε υποσχεθεί ο υπουργός. Στο ψήφισμα της γενικής συνέλευσης γίνεται λόγος για αδιαλλαξία της κυβέρνησης και εμπαιγμό του κλάδου από το υπουργείο Υποδομών. "Ομόφωνα αποφασίστηκε η συνέχιση της αποχής του κλάδου από την εργασία", καταλήγει το ψήφισμα.
Παρότι δεν ανακοινώθηκε η μορφή που θα πάρουν πλέον οι κινητοποιήσεις, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μεταφορείς θα επιχειρήσουν να ασκήσουν πιέσεις προς την κυβέρνηση δίνοντας έμφαση στο λιμάνι του Πειραιά, ώστε να μην περάσουν φορτηγά προς τα νησιά.
Σημειώνεται πως όλες οι πύλες είναι κλειστές εκτός από την Ε2.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απηύθυνε προειδοποίηση στους αυτοκινητιστές ότι "όσοι παραβαίνουν τους νόμους έχουν και τις αντίστοιχες συνέπειες", υπενθυμίζοντας ότι βρίσκονται σε επίταξη τα οχήματά τους και σε επιστράτευση οι ίδιοι.
"Εάν δεν αντιλαμβάνονται το συμφέρον τους και του κοινωνικού συνόλου, είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι ή οι ηγεσίες που αποφασίζουν τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων", πρόσθεσε.

Ελεύθερη κίνηση των βυτιοφόρων το Σαββατοκύριακο
Το μεσημέρι υπεγράφη από το Δημ. Ρέππα απόφαση με την οποία απελευθερώνεται η κίνηση των βυτιοφόρων ιδιωτικής χρήσης το σαββατοκύριακο, προκειμένου να καλυφθούν τυχόν ελλείψεις στην αγορά.
Σημειώνεται ότι τα Σαββατοκύριακα υπό κανονικές συνθήκες επιβάλλονται αυστηροί περιορισμοί στην κίνηση των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου