ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Διαψεύδει την κατάθεση Πελέκη το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή...

Από αριστερά: Ο κ. Ρουσόπουλος με τη σύζυγό του, ο Κ.Καραμανλής με τη σύζυγό του και ο κ. Βουλγαράκης με τη σύζυγό του στο Ηρώδειο το καλοκαίρι του 2006 





Φωτιές άναψε η κατάθεση της συζύγου του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Καραμανλή Γιώργου Βουλγαράκη, συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη, στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.Η κ. Πελέκη κατηγόρησε ευθέως... τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για τη στάση του αναφορικά με τις ανταλλαγές εκτάσεων μεταξύ της Μονής Βατοπεδίου και Δημοσίου, καλώντας τον να μιλήσει δημοσίως «έστω και τώρα».
«Προφανώς υπήρξε κεντρική πολιτική απόφαση που ελήφθη με ευθύνη του πρωθυπουργού και μεταβιβάστηκε στους υπουργούς από τους καθ' ύλην αρμόδιους. Εγώ ξέρω ότι οι άντρες φοράνε παντελόνια και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, όπως τις αναλαμβάνω εγώ που δεν φοράω» δήλωσε η κ. Πελέκη στην κατάθεσή της.
Σε ερωτήσεις βουλευτών για τους υπουργούς, στους οποίους μεταβιβάστηκε η εντολή, ανέφερε τους κ.κ. Μπασιάκο, Κοντό, Κιλτίδη και Δούκα, ενώ για τους καθ' ύλην αρμόδιους τους κ.κ. Θ.Ρουσόπουλο και Γιάννη Αγγέλου.
Σήμερα το πρωί, κύκλοι του περιβάλλοντος του Κώστα Καραμανλή εξέφρασαν την ενόχλησή τους για τις βολές της κ. Πελέκη κατά του τέως πρωθυπουργού και διέψευσαν το περιεχόμενο της σχετικής κατάθεσής της.
Συνομιλητές του κ. Καραμανλή σχολιάζοντας όσα είπε η κ. Πελέκη έλεγαν πως όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Επισήμαναν μάλιστα ότι προέρχονται από πρόσωπο που δεν είχε καμία σχέση με την κυβερνητική λειτουργία.
Η κ. Πελέκη ήταν η συμβολαιογράφος που χειρίστηκε τον μεγαλύτερο όγκο των υποθέσεων ανταλλαγών του Δημοσίου με τη Μονή Βατοπεδίου. Στην κατάθεσή της είπε ακόμη πως δεν διαπίστωσε ότι το Δημόσιο υπέστη ζημία από τις ανταλλαγές.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου