ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσκεψη Νομάρχη Γρεβενών και Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στο Δήμο Ηρακλεωτών









Συνεχίζοντας τον κύκλο των ενημερωτικών του επαφών και συναντήσεων με τους Δημάρχους και τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου Γρεβενών, ο Νομάρχης Γρεβενών και Υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης το Σάββατο ...
4 Σεπτεμβρίου  επισκέφθηκε το Δήμο Ηρακλεωτών όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Καραγιάννη στο Δημοτικό κατάστημα στην έδρα του Δήμου στον Άγιο Γεώργιο.

Η σημερινή μας επίσκεψη έχει ως σκοπό την ενημέρωση από την πλευρά σας για την εικόνα που παρουσιάζει ο Δήμος, η οποία λόγω της συνεργασίας μας θα έλεγα ότι είναι πολύ καλή. Στόχος μας είναι, να καταγράψουμε τις δράσεις που είναι στο στάδιο της υλοποίησης αλλά και αυτές που έχουν προγραμματισθεί και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής. Δράσεις που πρέπει από κοινού να τις παλέψουμε ώστε να γίνουν πραγματικότητα, γιατί η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει συνέχεια τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κουπτσίδης απευθυνόμενος στο Δήμαρχο κ. Καραγιάννη. Τίποτε δεν πρέπει να απαξιωθεί και να σταματήσει όλα αυτά που έχουν δρομολογηθεί.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία σειρά οδικών έργων που έχουν ολοκληρωθεί και φέρνουν τους κατοίκους της περιοχής πιο κοντά στη Βασιλίτσα , δίνοντας έμφαση στην ολοκλήρωση του Κόμβου του Ταξιάρχη τον οποίο χαρακτήρισε σημαντικό για την περιοχή. « Είναι κάτι που το παλέψαμε με την Εταιρεία Εγνατία Οδός Α.Ε ως ανταποδοτικό και θα δώσει άλλη ώθηση στην περιοχή.
«Είμαστε σε ένα Δήμο με πλούσιο Γεωλογικό και Παλαιοντολογικό πλούτο που μας έδωσε τη δυνατότητα να δρομολογήσουμε δύο σημαντικά αναπτυξιακά έργα: το Κέντρο Παλαιοντολογίας και το Θερμαλιστικό. Δύο έργα τα οποία θα αλλάξουν την εικόνα της περιοχής τα επόμενα χρόνια, καθιστώντας την σημαντικό πόλο έλξης επισκεπτών και σε αυτό θα συμβάλλει σημαντικά ο Κόμβος του Ταξιάρχη με την άμεση και ασφαλή σύνδεση του με την Εγνατία».
Σημαντικό ρόλο επίσης τόνισε θα παίξει και το Πρόγραμμα Leader το οποίο ήδη τρέχει στη περιοχή, για πρώτη φορά η περιοχή συμμετέχει σε τέτοιο οικονομικό πρόγραμμα, δημιουργώντας νέες προοπτικές σε επίπεδο υποδομών κυρίως στους νέους ανθρώπους.
Για το έργο της Πραμόριτσας, το οποίο θα έλυνε το χρόνιο πρόβλημα της υδροδότησης των Δ.Δ. της περιοχής, δρομολογήθηκε και ξεκίνησε αλλά έχει σταματήσει λόγω του ότι η χρηματοδότησή του από το πρόγραμμα ΕΠΑΔΥΜ για φέτος ήταν πολύ μικρή. Είναι ένα έργο που θα αποτελέσει προτεραιότητά μας ώστε να ολοκληρωθεί.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε μία σειρά έργων τα οποία έχουν υλοποιηθεί αλλά και σε αυτά τα οποία έχουν προγραμματισθεί. Ευχήθηκε Καλή Επιτυχία στον κ. Κουπτσίδη, τονίζοντας ότι «η μέχρι σήμερα πορεία σας τόσο στο θέμα της αντιμετώπισης και επίλυσης των προβλημάτων, όσο και της ενεργής σας παρουσίας στη τοπική κοινωνία, αφουγκραζόμενος τους πολίτες, θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την εκλογή σας αποδεικνύοντας έτσι την εμπιστοσύνη των πολιτών προς το πρόσωπό σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου