ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Συναντήσεις στην Αθήνα του Βουλευτή Γρεβενών Θανάση Χαντάβα για τη Βασιλίτσα...


 






Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υγείας, Διατροφής και Άθλησης κ. Χρήστο Αηδόνη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή είχαν την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010 ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας και η Διοικούσα Επιτροπή...
του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η στελέχωση και η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου, μετά την πρόσφατη απόφαση ανάκλησης του διορισμού των οκτώ (8) χειριστών αναβατήρων.
Όπως ανέφερε ο κ. Μπιτσαξής, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναμένει την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που θα καθορίζει τον τρόπο πρόσληψης των επιτυχόντων στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και στη συνέχεια θα εκδώσει νέα απόφαση πρόσληψής τους. Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία έχει προωθήσει αίτημα έγκρισης πρόσληψης οκτώ εποχικών χειριστών αναβατήρων.
Σε κάθε περίπτωση, όπως δήλωσαν τόσο ο κ. Υφυπουργός όσο και ο κ. Μπιτσαξής, θα διασφαλιστεί με κάθε νόμιμο τρόπο η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου κατά την επικείμενη χειμερινή περίοδο.
Στη συνέχεια, ο κ. Χαντάβας είχε συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών κα Μπεργελέ. Σύμφωνα με την εκτίμηση της κας Μπεργελέ η εγκύκλιος θα εκδοθεί σε μια εβδομάδα περίπου.
Ο κ. Χαντάβας διευκρίνισε ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας αποτελεί ειδική περίπτωση, επειδή δε διαθέτει καθόλου προσωπικό, η λειτουργία του εξασφαλίζεται μόνο εάν προσληφθούν και οι οκτώ χειριστές και η μη λειτουργία του Κέντρου θα έχει τεράστιες επιπτώσεις στην οικονομία του Νομού Γρεβενών. Ζήτησε από την κα Γενική Γραμματέα να μεταφέρει τις απόψεις του και στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Ραγκούση.

ΥΓ ΑΕΤΟΥ: Μήπως αργήσατε πολύ;

3 σχόλια:

  1. ΑΕΤΕ,Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΤΟΥ 2009 ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΩΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ .ΕΘΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΙΤΗ 14 ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΕΤΕ,Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΤΟΥ 2009 ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΩΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ .ΕΘΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΙΤΗ 14 ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 26/9/2010...καμια εγκυκλιος...
    καμια κινηση....κανενα νεο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή