ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Παραίτηση Μπάγεβιτς μετά την ήττα στο Βόλο!

 








Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν χαρίστηκε στην ΑΕΚ. Νίκησε 3-1 και οδήγησε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς σε παραίτηση! Ο τεχνικός της ΑΕΚ πήγε στη συνέντευξη Τύπου και ανακοίνωσε ότι ενημέρωσε τόσο τον πρόεδρο, όσο και τους παίκτες, στα αποδυτήρια, ότι παραιτείται! Η ήττα αυτή, έφερε... σε πολύ δύσκολη θέση την ΑΕΚ , αφού ήδη έχει απομακρυνθεί αρκετά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.Για την ακρίβεια, είναι στις ... τελευταίες!
Η ΑΕΚ δεν πάει καθόλου καλά τα τελευταία δύο χρόνια στην περιφέρεια. Σε 18 αγώνες μακρυά από την Αθήνα έχει μόλις τρεις νίκες και ακόμα, εννέα ισοπαλίες και έξι ήττες! Οι οπαδοί της αποδοκίμασαν έντονα μετά το τέλος του αγώνα, πέταξαν καθίσματα και άλλα αντικείμενα. Κάποια από αυτά και προς τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9' με τον Σανκαρέ, ενώ η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 55' με κεφαλιά του Λυμπερόπουλου. Ο Ολυμπιακός Βόλου «χτύπησε» στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Μπρέσκα στο 82' και με πέναλτι του κορυφαίου παίκτη του αγώνα, Αργεντίνου Ούμπιντες, στο 91' .

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Ψυχογιός, Τομάς, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Άλβαρες, Ρόκας (76' Καπετάνος), Πλιάγκας (46' Μπρέσκα), Ούμπιντες, Μόνχε, Μαρτίν (18' λ. τρ. Σολάκης).

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Γιάχιτς, Μανωλάς (86’ Μπλάνκο), Δέλλας, Λαγός, Μάκος, Γκέντσογλου (66' Πατσατζόγλου), Μπερνς (46' Λεονάρντο), Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Τζιμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου