ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακωχή κήρυξαν ΕΠΟ, Σούπερ Λιγκ και εκδότες με παρότρυνση εισαγγελέα...

Σούπερ Λιγκ, ΕΠΟ και εκδότες παρουσιάστηκαν στον εισαγγελέα 






Η προγραμματισμένη σύσκεψη του Σοφοκλή Πιλάβιου, του Βαγγέλη Μαρινάκη και των διευθυντών των εφημερίδων με τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με τους προαναφερθέντες να συμφωνούν πως πρέπει να πέσουν οι τόνοι... στον χώρο του αθλητισμού και να βρεθούν οι λύσεις για την πάταξη της βίας.
Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού από την πρώτη κιόλας αγωνιστική οι φωνές και οι αντιδράσεις για την διαιτησία είναι πολλές και έντονες, ενώ στην τρίτη αγωνιστική έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους κρούσματα βίας και επεισόδια.
Ως εκ τούτου, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, θέλοντας να προλάβει ακόμα χειρότερες καταστάσεις, κάλεσε στο γραφείο του στα δικαστήρια της Ευελπίδων τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, τον εκτελεστικό διευθυντή της Σούπερ Λιγκ, Πατρίκ Κομνηνό, τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Βαγγέλη Μαρινάκη και τους διευθυντές των εφημερίδων (το ΦΩΣ δεν έδωσε το «παρών»).
Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και άπαντες συμφώνησαν πως θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι απ' όλες τις πλευρές, ώστε να μην δίνονται αφορμές για επεισόδια. Ο εισαγγελέας, πάντως, κατέστησε σαφές στους διευθυντές των εφημερίδων ότι σκοπεύει να εφαρμόσει τον αθλητικό Νόμο που προβλέπει αυτόφωρη διαδικασία για εμπρηστικά δημοσιεύματα.
Ιδιαίτερη αναφορά και συζήτηση έγινε για τα νέα Μέσα, τα οποίον τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν μεγάλη ανάπτυξη μέσω του ίντερνετ. «Να βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι ώστε να καταφέρουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο», ήταν το μήνυμα που θέλησαν να στείλουν όσοι συμμετείχαν στη σύσκεψη, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου