ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Σωκράτης Κόκκαλης: Συνήθης πρακτική οι «χορηγίες»









Η αποκάλυψη του σκανδάλου της Siemens δεν τον εξέπληξε, κατέθεσε ο Σωκράτης Κόκκαλης στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά την υπόθεση, γιατί -όπως δήλωσε- ήταν γνωστό ότι στην πρακτική των εταιρειών υπάρχουν αυτές οι μέθοδοι. Απαντώντας σε ερώτηση αν...
ακολουθεί και η δική του εταιρεία αυτή την πρακτική απάντησε, "εμείς είχαμε άλλες μεθόδους". Εξηγώντας τι εννοούσε, κατέθεσε επιστολή που είχε στείλει στη Βάσω Παπανδρέου και το Γιάννο Παπαντωνίου, στην οποία ανέφερε ότι αν προχωρούσε η υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεων του ΟΤΕ με την Intracom θα η εταιρεία θα προσελάμβανε εκατοντάδες εργαζόμενους.

Ερωτηθείς αν έδωσε ποτέ χορηγίες σε πολιτικά κόμματα ή πρόσωπα, ο επιχειρηματίας απάντησε, "εδώ δεν ήρθα για να απαντήσω τι έκανα εγώ ή η Intracom, ήρθα εδώ για τη Siemens". Κατέθεσε, πάντως , ότι ποτέ δεν δωροδόκησε και δεν έδωσε μίζες, ούτε χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα για να πάρει δουλειές.

Μιλώντας για τη σχέση του με τη Siemens, είπε ότι ήταν ανταγωνιστές, αρνήθηκε ότι λειτούργησαν ως καρτέλ και πρόσθεσε ότι συνεργάστηκε μόνο μία φορά με τη γερμανική εταιρεία για τον ψηφιακό δακτύλιο της Αθήνας. Εξέφρασε παράπονο για την προτίμηση που είχε η πολίτεια σε εταιρείες της αλλοδαπής, λέγοντας ότι οι Ελληνικές κυβερνήσεις διαχρονικά δεν στήριξαν την εγχώρια βιομηχανία. 
ΕΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου