Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ο τρύγος ήρθε νωρίτερα λόγω... καύσωνα!

 





Η ζέστη σε συνδυασμό με την ξηρασία του Αυγούστου οδήγησε τους οινοπαραγωγούς σε πρόωρη συγκομιδή των σταφυλιών τους.Το ερώτημα που "καίει" τους λάτρεις του κρασιού, είναι το αν η επίσπευση της διαδικασίας του τρύγου, επηρεάσει τη γεύση και το άρωμα του τελικού προϊόντος...
Όχι, λέει ο ειδικός κ. Μάκης Τσιλιλής μιλώντας στο "Βήμα". Αντιθέτως με τα όσα φοβούνται οι καταναλωτές, η πλειονότητα των ελληνικών αμπελώνων ανήκει στις λεγόμενες "όψιμες ποικιλίες" οι οποίες κινδυνεύουν περισσότερο από τις βροχές παρά από την ηλιοφάνεια και την υγρασία.
Ο οινολόγος Στέλιος Δημητριάδης απ΄ την άλλη, εξηγεί ότι είναι προτιμότερο να τρυγήσεις πρώιμα και να επέμβεις μετά με διορθωτικές ενέργειες, παρά να διακινδυνεύσεις την καταστροφή της σοδιάς από τον καύσωνα ή τις ασθένειες.
Αυτό που μένει είναι να διαπιστώσουν στην πράξη, οι ίδιοι οι καταναλωτές, αν τελικά ο φετινός πρώιμος τρύγος, επηρέασε το αγαπημένο τους κρασί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου