ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Απεργός φορτηγατζής ... δάγκωσε αστυνομικό! - Δεύτερη συνάντηση των μεταφορέων με τους εμπόρους!...

 





Έγινε και αυτό. Οι ιδιοκτήτες φορτηγών Δ.Χ. που απεργούν αποφάσισαν ξαφνικά να κινηθούν και να κλείσουν την είσοδο του σταθμού λυμάτων της Μεταμόρφωσης. Όπως ήταν φυσικό επενέβησαν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ καθώς δεκάδες βυτιοφόρα είχαν μπλοκάρει.Οι απεργοί μεταφορείς...
όμως δεν έκαναν πίσω και δημιουργήθηκε ένταση. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ένας από τους μεταφορείς δάγκωσε στο χέρι τον ταξίαρχο στην προσπάθειά του να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε γι΄αυτό και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη μαζί με το γιο του ο οποίος επιχείρησε να τον απελευθερώσει.
Ο ταξίαρχος μετέβη στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και φαρμακευτική αγωγή.Ενταση και στο λιμάνι του Πειραιά όταν περίπου 60 απεργοί αυτοκινητιστές εμπόδισαν 16 νταλίκες με ξένες πινακίδες να επιβιβαστούν στο οχηματαγωγό πλοίο (RO-RO) «Hellenic Master» και άλλα έξι φορτηγά με βουλγαρικές πινακίδες να εισέλθουν στο ΣΕΜΠΟ.
Αν και δήλωσαν ότι συνεχίζουν δυναμικά και πως θα αποχωρίσουν από τα μπλόκα μονάχα αν τους δεχθεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός οι απεργοί ίσως συμφωνήσουν τελικά με την πρόταση των παραγόντων της αγοράς για εβδομαδιαία αναστολή των κινητοποιήσεων.
Η αγορά πλεον παρά τον εφοδιασμό των καταστημάτων με ΙΧ φορτηγά, δείχνει έντονα τα σημάδια της κόπωσης. Ράφια σε ρούπερ μάρκετ έχουν αδειάσει, εταιρείες δεν μπορούν να διακινήσουν προϊόντα αφού οι αποθήκες έχουν αδειάσει και είναι χαρακτηριστικό οτι σε μεγάλα πολυκαταστήματα οι παραγγελίες έχουν πάει πίσω πολλές εβδομάδες.
Και σήμερα οι έμποροι απήυθυναν έκκληση να ανασταλεί για μια εβδομάδα η απεργία έτσι ώστε να συνέλθει για λίγο η αγορά. Αυτή την ώρα οι μεταφορείς και αφού διέκοψαν τη συνεδρίασή τους και βρίσκονται στον Πειραιά για να μια δεύτερη σε δυο ημέρες συνάντηση με τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Εμπορίου, Β. Κορκίδη.
Στο μεταξύ, οι πρώτες σκιές άρχισαν να εμφανίζονται μεταξύ των συνδικαλιστών των μεταφορέων, καθώς η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει από το επίσημο προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και έχει πάει στα χέρια της αυτοαποκαλούμενης Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα. Σύμφωνα με συνδικαλιστές, έχει παραμεριστεί το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος της οποίας Γιώργος Τζωρτζάτος προσπαθεί να κρατήσει κάποιες ισορροπίες, ώστε να μην εκτεθεί ο κλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου