ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Επιδότηση εργασίας αντί επιδομάτων ανεργίας προτείνει ο ΣΒΒΕ


 






Την αντιστάθμιση των επιδομάτων ανεργίας με επιδότηση της εργασίας με χρηματοδότηση των εργοδοτικών εισφορών ζήτησε από την υπουργό Εργασίας, Λούκα Κατσέλη, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βόρειας Ελλάδος (ΣΒΒΕ) Ν.Πέντζος. Στη διάρκεια συνάντησής...
τους στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, ο Ν.Πέντζος ανέφερε ότι οι επιχειρήσεις-μέλη του ΣΒΒΕ δεν αμφισβήτησαν το πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων, αλλά «αντίθετα κατανοούν ότι ο δρόμος της συνεννόησης με τους εργαζόμενους είναι αυτός που μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο λόγω κρίσης».
Τόνισε επίσης ότι ζητούμενο για όλες τις επιχειρήσεις με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα είναι η διατήρηση των υφιστάμενων θέσεων εργασίας, ενώ ζήτησε ακόμη από την υπουργό να μην επιβληθούν άλλοι άμεσοι και έμμεσοι φόροι (όπως η υπό συζήτηση αύξηση του ΦΠΑ) και πρότεινε να δημοσιοποιηθούν από την κυβέρνηση, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, δράσεις προστασίας των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων.
Τόνισε πως, σε ό,τι αφορά γενικότερα τα εργασιακά θέματα, ο ΣΒΒΕ προτείνει - μεταξύ άλλων πάταξη της εισφοροδιαφυγής και της αδήλωτης εργασίας, μείωση του κόστους λειτουργίας των ασφαλιστικών οργανισμών και περιορισμό των γραφειοκρατικών διαδικασιών, στις οποίες υποβάλλονται σήμερα οι επιχειρήσεις για τη διαχείριση των ασφαλιστικών τους υποχρεώσεων. 
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου