ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

«Ντρέπομαι για την Ελλάδα»..

 





Ο Ντέιβιντ Μπλατ, δεν «μάσησε» τα λόγια του και μετά τη νίκη της Ρωσίας επί της Ελλάδας, δήλωσε τα εξής: «Ντρέπομαι. Ήταν τόσο προφανές ότι η Ελλάδα ήθελε να χάσει σήμερα, που ήταν απίστευτο! Ντρέπομαι για λογαριασμό της Ελλάδας και είμαι... υπερήφανος για τους παίκτες μου» , είπε αρχικά. Αμέσως μετά, ρώτησε τους Έλληνες απεσταλμένους: « Εσείς δεν ντρέπεστε»;
Ο Γιόνας Καζλάουσκας, υποστήριξε: «Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Είχαμε αστοχία στα τρίποντα και αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στην αντιμετώπιση του πιν εν ρολ. Τι πάει να πει ότι δεν σεβόμαστε τον κόσμο; Είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα μου. Ψάχνετε να βρείτε κάτι που δεν υπάρχει. Ολα τα άλλα είναι αηδίες». Ο Λιθουανός κόουτς-να σημειωθεί- ήταν εκνευρισμένος από τις ερωτήσεις για επιλογή ήττας.
Να επισημανθεί επίσης ότι σημειώθηκε και φραστικό επεισόδιο μετά τη λήξη του ματς με τη Ρωσία, ανάμεσα στον Μπουρούση και τον Τάνιεβιτς. Ο προπονητής της Τουρκίας κάτι είπε στον παίκτη, πιθανότατα για τον τρόπο που αγωνίστηκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην ήττα από τους Ρώσους. Ο διεθνής σέντερ αντέδρασε έντονα και χρειάστηκε να επέμβουν ο Καζλάουσκας με τους βοηθούς του ώστε να μην συνεχιστεί το επεισόδιο. 

Κώστας Κοφινάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου